Geplaatst op 07 februari 2020

Agenda Middelburg 6-9 februari 2020

Lekkerrrrr! Het weekend komt weer in zicht! Wat heeft organiserend Middelburg zoal te bieden, de komende dagen?

Donderdag
Vanavond kun je naar Woordwaarde #4: Tijs van Bragt & Raymond van de Ven, in de De Drvkkery, het maandelijkse terugkerend spoken word evenement. Entree is gratis!

Vrijdag
De kinderen kunnen morgenochtend lekker knutselen in Het Lokaaltje Middelburg. Barney Willemse & Marco Kieboom spelen in Hard en Ziel morgenmiddag. Bij de Drvkkery de Boekpresentatie van Mark de Groot. In De Spot een eerbetoon aan Led Zep, bij Hayo Arno De Cea & The Clockwork Wizards.

Zaterdag
Zaterdag onder meer het jaarevent van Zeeuwse Connectie in de Abdij, met de uitreiking van de Zeeuwse Pioniersprijs, een nieuwe editie van Sexy in Café Schuttershof en een Beethoven Recital in de Zeeuwse Concertzaal. In Schouwburg Middelburg Amazing Dazzling Weekend. DJ Robby Loose draait in Brasserie Eleanor aan de Vlasmarkt. Verder weer een repaircafé, een beurs van Kledingbank Zeeland, een winterwandeling met de stadsgidsen, en een show van New Cool Collective.

Zondag
Zondag kun je lekker chillen bij Livemuziek met NOA en vader Mauke, in Eleanor Middelburg en Triviant spelen in CAFÉ 39.

wijzijndestad.com/agenda/


Delen op