array(1) {
  [0]=>
  int(8557)
}

Agenda Middelburg: het eerste weekend van 2020

Wat is er te doen in Middelburg, dit weekend?

 

https://wijzijndestad.com/agenda/

 

Na die bizar volle agenda van december is het wel even wennen, dat het nu weer iets rustiger is, maar zelf nu is er nog volop vertier. Een greep uit het aanbod:

 

Middelburg Winterstad loopt nog even door. Wel is het zo dat na dit weekend al wordt begonnen met de afbraak van sommige tenten en hutten, maar schijnbaar nog niet met allemaal. Ook IJsbaan Middelburg staat er nog gewoon, tot 19 januari.

 

Dit is uiteraard ook de tijd van de nieuwjaarsborrels. Vandaag zijn er onder meer in Brasserie Eiggenwijzz, voor de leden en partners van de VOM, in Bar American, met de band No Point, en in CAFÉ 39. Zondagmiddag is er nog eentje bij Brasserie Sir Franklin. Die van Gemeente Middelburg en Provincie Zeeland worden op respectievelijk volgende week zaterdag en vrijdag gehouden.

 

Is er muziek? Jawel hoor. Vanavond bij Seventy-Seven en ZanziBar Middelburg bijvoorbeeld, en in Schouwburg Middelburg is de Top 2000 live. Morgen onder meer Herbergen in de De Oostkerk, Sunshine Cleaners in Café Le Penseur en Borgers Booming Business in De Drvkkery. Bij Sev een Urban Dance Party met Joeri en Etienne en Laurens van Dijk met visuals van Marek.

 

Zondag is het uiteraard weer koopzonda, met deze keer ook deel vier van Rooms for Now, van Vleeshal. Inge Meijer is dan te zien in het huis van Toos van Holstein.

 

Verder zijn er nog diverse exposities, kun je wandelen met de stadsgidsen en heeft Volkssterrenwacht Philippus Lansbergen & Hans Lipperhey Museum vandaag een leuk en gratis programma, van 13.00 tot 23.00, onder de noemer Winter Star Party.

 

https://wijzijndestad.com/agenda/

 

Veel plezier allemaal!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Garageverkoop: de collectie van Leen Outermans
Garageverkoop: de collectie van Leen Outermans

Het bericht met uitgelichte evenementen uit de agenda stond gisteren nog maar net online, toen een berichtje ontvingen op Instagram:   “Hoi! Wij zijn Geerten en Marjolein en wij houden […]

4 jan 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Geestverwant! Op bezoek bij de Middelburgse Atelier Stichting
Geestverwant! Op bezoek bij de Middelburgse Atelier Stichting

“Inlezen doen we achteraf.” We zeggen het nogal eens als we ergens op bezoek gaan. En het is waar: we bezoeken Middelburgse mensen, winkels en organisaties het liefst zonder enige […]

5 jan 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Schoenen Sluis Middelburg wordt tijdelijke Outlet Jack & Jones en Vero Moda
Schoenen Sluis Middelburg wordt tijdelijke Outlet Jack & Jones en Vero Moda

De Middelburgse winkel van Schoenen Sluis is per 1 januari gesloten. Dat was ons ontgaan, maar een vraag van Erwin Betlem, die zulke dingen altijd goed bijhoudt, maakte ons er gisteren alsnog op […]

6 jan 2020