Geplaatst op 28 december 2019

Agenda Middelburg: het laatste weekend van 2019

wijzijndestad.com/agenda/

Het laatste weekend van 2019! Met ook deze dagen de gezelligheid van Middelburg Winterstad, op alle winterterrassen en op de IJsbaan. Met vanmiddag livemuziek op het terras van MarktCafe, Het beste uit 20 jaar Top 2000 met Ferenc Hannewijk in De Drvkkery. Je kunt vanmiddag ook naar de Exposities van MAS, in Vleeshal, in de ZB of naar Wondervogels – Verhaal op zaal in het Zeeuws Museum.

Vanavond onder meer Curiosity killed the DJ’s ft. Los Chicos in Kaffee ’t Hof, de laatste grote jamsessie in Ut Babbelaertje, Glitterbox bij ZanziBar Middelburg of naar de Silent Disco van Zeeland houdt van schaatsen.

Morgen is er weer een extra koopzondag (en nog steeds gratis parkeren in de stad) en luidt SURRENDER alvast het nieuwe jaar in, in Bar American.

Ondertussen kun je je ook alvast voorbereiden op de grote nieuwjaarsfeesten. Natuurlijk ook dit jaar Hometown New Years Eve in de grote tent op de Markt, maar er zijn ook best veel andere feestjes. Zowel overdag als in de avond en nacht. In Café Die Lange bijvoorbeeld, in CAFÉ 39Bar AmericanCafé de KoningCafé SchuttershofBrasserie Sir Franklin en bij Locaal39. Waar ga jij knallen?

Check: wijzijndestad.com/agenda/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg