Geplaatst op 31 augustus 2018

Agenda Middelburg weekend 31 augustus- 2 september 2018

Gistermiddag vertelde een dame op de Markt dat ze even daarvoor had gesproken met een toerist. Die vroeg wat er in vredesnaam aan de hand was in Middelburg. De persoon was kort daarvoor in een andere Zeeuwse plaats geweest. “Daar kon je een kanon afschieten terwijl je hier eerst een uur zoet bent met het zoeken naar een plekje waar je je fiets of auto kunt parkeren.”

Het is op die drukke dagen – en die had de stad nogal eens deze zomer – inderdaad wat rommelig, als het gaat om parkeren. Maar dat betekent ook dat al die mensen in de stad willen zijn. En ook dit weekend hebben ze weer redenen genoeg om naar Middelburg te komen. Een greep:

Het Zeeland Nazomerfestival gaat verder op het Abdijplein, onder meer met Douwe Bob en Chef’Special. Op Plein 1940 is het twee dagen Plein 1940 Culinair, met ook vermaak voor kinderen, en optredens van de Ierse Pat Adams. Zondag is weer de jaarlijkse Motorcycle Ride-Out van Bar American.

Ook in de Vlasmarkt twee avonden muziek, bij Kaffee ’t Hof en Ut Babbelaertje. Op zondag kun je voor muziek naar de Vismarkt (Jazz) of naar de Zeeuwse Concertzaal (Songs of Travel). Die eerste zondag van september is het natuurlijk ook weer Koopzondag, mét Kunst en Cultuurroute Middelburg. Die dag is er ook nog een brocantemarkt en een vinylbeurs bij Café Le Penseur.

Veel plezier allemaal!

wijzijndestad.com/agenda/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg