array(1) {
  [0]=>
  int(9652)
}

Agenda Middelburg, woensdag 30 oktober 2019

Meestal beginnen we pas over de agenda tegen het einde van de week, maar omdat er ook vandaag al een paar mooie evenementen zijn doen we het nu alvast.

In ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland begint vanavond om 19.00 uur een gratis, avondvullend programma, met Frank van der Meijden als nazomergast. Frank wordt geïnterviewd door Dione de Graaff en Peter Slager over zijn muzikale en artistieke leven. Met zelfgekozen fragmenten en muziek. Gratis dus, maar wel even aanmelden via secretariaat@dezb.nl.

 

Ook vanavond: een Avond rondom De Warnow met Hans Steketee (een interview) in Kaffee ’t Hof. Hans zal vertellen over het boek dat hij schreef over het verdwenen schip, waarop ook Middelburger Peter van Liere voer. Kaartjes (5 euro inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar bij De Drvkkery.

Verder Danstheater AYA – Cleopatra in Schouwburg MiddelburgM’anam in De Oostkerk, spelletjesavond in Het Koffiepand en Quizavond in Cafe Tympaan. En vanmiddag kun je naar Poppentheater Parabel, uiteraard.

En morgenavond? Dan is de Halloweenrun Middelburg, van Runderground (Start bij de Café Tympaan, inschrijvingen 19.00 u ter plaatse.)

Veel plezier!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Gerelateerd:

Frank van der Meijden over de expositie La Parata Bizarra

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Een Asics Metaride Testrun bij Koole Sport Middelburg
Een Asics Metaride Testrun bij Koole Sport Middelburg

Vanavond om 19.00 de Halloweenrun Middelburg 2019 van start bij Cafe Tympaan. Een deel van de mensen die mee zullen lopen kwamen we precies een week geleden tegen bij Koole […]

31 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De dure én goedkope bedden van Beter Bed Middelburg
De dure én goedkope bedden van Beter Bed Middelburg

Dat Maarten van Eenennaam van Beter Bed goede adviezen kan geven over bedden en slaapcomfort weten we uit eigen ervaring. Vorig jaar hadden we zelf een nieuw tweepersoonsbed nodig, waar qua […]

31 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Hoera! Drogisterij De Rode Pilaren bestaat dertig jaar!
Hoera! Drogisterij De Rode Pilaren bestaat dertig jaar!

Hoera! Vandaag is het precies dertig jaar geleden dat Peter Gruijs zijn eerste filiaal van Drogisterij en Kruiderij De Rode Pilaren opende, in het gelijknamige pand aan Lange Delft 121 […]

1 nov 2019