Geplaatst op 30 oktober 2019

Agenda Middelburg, woensdag 30 oktober 2019

Meestal beginnen we pas over de agenda tegen het einde van de week, maar omdat er ook vandaag al een paar mooie evenementen zijn doen we het nu alvast.

In ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland begint vanavond om 19.00 uur een gratis, avondvullend programma, met Frank van der Meijden als nazomergast. Frank wordt geïnterviewd door Dione de Graaff en Peter Slager over zijn muzikale en artistieke leven. Met zelfgekozen fragmenten en muziek. Gratis dus, maar wel even aanmelden via secretariaat@dezb.nl.

 

Ook vanavond: een Avond rondom De Warnow met Hans Steketee (een interview) in Kaffee ’t Hof. Hans zal vertellen over het boek dat hij schreef over het verdwenen schip, waarop ook Middelburger Peter van Liere voer. Kaartjes (5 euro inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar bij De Drvkkery.

Verder Danstheater AYA – Cleopatra in Schouwburg MiddelburgM’anam in De Oostkerk, spelletjesavond in Het Koffiepand en Quizavond in Cafe Tympaan. En vanmiddag kun je naar Poppentheater Parabel, uiteraard.

En morgenavond? Dan is de Halloweenrun Middelburg, van Runderground (Start bij de Café Tympaan, inschrijvingen 19.00 u ter plaatse.)

Veel plezier!

wijzijndestad.com/agenda/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/frank-van-der-meijden-over-de-expositie-la-parata-bizarra/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg