Geplaatst op 28 februari 2019

Alaaf! Carnaval 2019? Ook in Middelburg!

We knipperden wel even een paar keer met onze ogen, toen we onlangs de agenda voor komend weekend aan het vullen waren. Lazen we het nou goed? Carnaval in Middelburg? Voor zover wij weten is dat niet meer echt gevierd in onze stad sinds de jaren 70, toen er nog een vereniging actief was in het Zuiderbaken, in Middelburg-Zuid.

Maar het is echt waar mensen: morgen is dit feest weer terug in Middelburg, in zowel Cafe Rooie Oortjes (beide zaken) als Café Schuttershof. Thomas Van Raay en de mannen van Team Peach/Losbollig zijn al dagen bezig met allerlei gekkigheid, om er een vrolijk succes van te maken.

Ook daarom besteden we er graag wat extra aandacht aan. Het is altijd tof als er ‘nieuwe’ dingen worden geprobeerd, toch? Ter verhoging van de feestvreugde mogen we hier ook nog 2 x 2 toegangskaarten verloten onder de mensen die reageren op dit bericht.

En over loterijen gesproken: in Schutters staat morgen een soort Rad van Fortuin, waarmee je allerlei dingen kunt winnen, in de Oortjes staat een Oud-Hollandsche Grabbelton vol waanzin. Alaaf!

Ik Moet Zuipen // Middelburgs Carnaval // Vrijdag 1 Maart

Alaaf // Middelburgse Carnaval // Vrijdag 1 Maart


Delen op