Geplaatst op 21 oktober 2019

Albert Heijn Pottenbakkerssingel gesloten tussen 25 oktober en 20 november 2019

Even geen Appie aan de Pottenbakkerssingel, tussen 25 oktober en 20 november (alle andere winkels in het pand zijn overigens wél gewoon open in die periode). #zijzijndemetamorfose

We citeren:

Grote metamorfose voor Albert Heijn Middelburg-centrum

Albert Heijn aan de Pottenbakkerssingel 2 in Middelburg sluit vrijdag 25 oktober om 21:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het allernieuwste concept van Albert Heijn. De feestelijke heropening is op woensdag 20 november om 11:00 uur. Er zijn dan veel proeverijen, gezellige activiteiten en leuke winacties. Supermarktmanager Gabry de Keijzer en zijn medewerkers willen graag de heropening samen met klanten vieren. Iedereen is van harte welkom om langs te komen.

Het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel wordt momenteel grondig gerenoveerd. “Medio volgend jaar is dat achter de rug, maar onze winkel is 20 november al helemaal klaar”, vertelt Gabry de Keijzer. “We krijgen een hypermoderne supermarkt waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten. Onze klanten zullen absoluut verrast zijn.”

Grote operatie
De metamorfose van Albert Heijn in Middelburg-centrum maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Tijdens de sluitingsperiode van de supermarkt aan de Pottenbakkerssingel zijn klanten welkom bij Albert Heijn aan de Fazantenhof in Middelburg en de AHXL in Vlissingen. Deze winkels zijn geschikt gemaakt om de extra drukte goed op te vangen.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg