array(3) {
  [0]=>
  int(22791)
  [1]=>
  int(22792)
  [2]=>
  int(22793)
}

Anouk van Wort Interiors & Design vertrekt uit de Lange Noordstraat

Een van de eerste berichten ooit, op Wij zijn De Stad – Middelburg ging over Anouk van Wort – Interiors & Design. De winkel was toen, in juli 2014, nog maar net open. Vandaag was Anouk van Wort voor de laatste keer geopend op Lange Noordstraat 26. Ze gaat haar zaak voortzetten vanuit Zoutelande (Willebrordusplein 20) en misschien ook wel een beetje vanuit Düsseldorf, maar dat ligt nog open.

Hoe dat zit? Wel: Anouk kómt uit Düsseldorf en belandde door een relatie in Zeeland, waar ze uiteindelijk ook haar eigen onderneming startte. De winkel is eigenlijk bijzaak, het is vooral de plek waar Anouk kennismaakt met de mensen die haar inschakelen voor interieuradvies en woninginrichting.

Inmiddels heeft Anouk een nieuwe relatie, met een oude vriend uit Duitsland en heeft ze na lang wikken en wegen besloten daar weer te gaan wonen. Daar woont haar familie en nu is haar dochter nog jong genoeg om deze switch te kunnen maken. Dat gaf de doorslag. Maar Anouk heeft nog allerlei opdrachten lopen hier en neemt ook nog steeds nieuwe aan. Voorlopig zal ze hier nog ieder weekend zijn, op het tijdelijke adres in Zoutelande.

Anouk bleek ook al te weten wie de volgende huurder van het pand in Middelburg wordt: dat is Marjolijn van Son, die nu kledingzaak De Kleedkamer in Grijpskerke heeft. Zij was vanmiddag in de buurt en kwam ook even gedag zeggen. Ah! We bleken elkaar nog te kennen van de SSGM, lang geleden. Op Marjolijn komen we later terug. Zij hoopt haar winkel, die net zo gaat heten als zij zelf, te openen op 15 december.

Voor nu wensen we Anouk en haar vriend en dochter veel succes met het vervolg in Zoutelande, én geluk in haar vaderland!

“Es gibt keinen Weg, der nicht irgendwann nach Hause führt.”

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Wintertwist
Wintertwist

Haha, daar kun je natuurlijk op wachten, als Vlissingen Wonderstad posters komt plakken in Middelburg Winterstad. Inzending: anoniem

26 nov 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal De Babb's Sunday Sessions in Café Ut Babbelaertje in Middelburg
De Babb’s Sunday Sessions in Café Ut Babbelaertje in Middelburg

Vanavond wordt in Cafe Ut Babbelaertje de derde editie van Babb’s Sunday Sessions gehouden, deze keer met Stan Verbraak, de vroegere zanger van o.a. Helloïse en Highway Chile.   Nu […]

26 nov 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Een rondleiding door Het Molenwaterpand
Een rondleiding door Het Molenwaterpand

Weet je nog, dat we begin september schreven over de plannen van Saskia Goetheer, die toen net Molenwater 137 had gekocht? Daar waren we gisteren weer, want er is inmiddels […]

26 nov 2017