array(6) {
 [0]=>
 int(42248)
 [1]=>
 int(42249)
 [2]=>
 int(42250)
 [3]=>
 int(42247)
 [4]=>
 int(42251)
 [5]=>
 int(42252)
}

Avondklokstilte in Middelburg: maar we hebben wel gelachen

Dit is letterlijk een item van niks.

We hadden gisteren het plan opgevat om een korte impressie van het avondklokgebeuren te maken. Wij dus netjes de formulieren met persoonlijke- en werkgeversverklaringen van Rijksoverheid.nl gedownload en ingevuld, en de straat op.

Maar in anderhalf uur zagen we, op een enkele koerier na, dus helemaal niks of niemand. Gelukkig maar. Het item besloten we maar te laten varen.

Maar bij het maken van de laatste foto gebeurde er toch nog iets. We leunden tegen de plantenbak van Cafe Tympaan aan. Toen we wegliepen kieperde die spontaan om. “Neeeee”, stamelden we alleen maar. We probeerden het bakbeest weer recht te zetten, maar die bleek zwaarder dan gedacht.

We namen vanochtend vroeg daarom even contact met team Tympaan. Een schaterlach was de eerste reactie. “Kunnen jullie ook niks aan doen. Ik zag van de week dat er een wieltje ontbreekt. Dat moest ik nog repareren.”

Maar natuurlijk werden wel meteen de beelden van de beveiligingscamera’s opgevraagd, en gedeeld in de groepsapp van Tympaan. Hebben we toch nog gelachen.
En lachen, dames en heren, is nog steeds het beste medicijn. Daarom toch nog een impressie, van maar liefst 40 seconden.

Volgende verhalen

Afbeelding #003 voor het verhaal Middelburg haalt opgelucht adem
Middelburg haalt opgelucht adem

Als je A zegt ontkom je ook niet helemaal aan B. De ellende is gelukkig uitgebleven, maar tussen 19.00 en 21.00 uur was de sfeer in de binnenstad wel een […]

27 jan 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Op bezoek bij...Fish & Chips Middelburg
Nieuwe eigenaars en een nieuwe jasje voor Fish & Chips in Middelburg

Afgelopen maandag werd er vanuit een raam op de Markt een vraag naar beneden geroepen: “Zeg, Wij zijn De Stad: weten jullie wat er allemaal gaande is bij Fish & […]

27 jan 2021
Afbeelding #011 voor het verhaal Van Nederlands Koffiehuis tot Ko-Bus: uit de archieven van de familie Goossen
Van Nederlands Koffiehuis tot Ko-Bus: uit de archieven van de familie Goossen

Wat was het tof dat we in mei 2017 eindelijk eens kennismaakten met JP Goossen en ook kwamen te praten over de horecageschiedenis van zijn familie. Als je daar eenmaal […]

27 jan 2021