array(6) {
 [0]=>
 int(42248)
 [1]=>
 int(42249)
 [2]=>
 int(42250)
 [3]=>
 int(42247)
 [4]=>
 int(42251)
 [5]=>
 int(42252)
}

Avondklokstilte in Middelburg: maar we hebben wel gelachen

Dit is letterlijk een item van niks.

We hadden gisteren het plan opgevat om een korte impressie van het avondklokgebeuren te maken. Wij dus netjes de formulieren met persoonlijke- en werkgeversverklaringen van Rijksoverheid.nl gedownload en ingevuld, en de straat op.

Maar in anderhalf uur zagen we, op een enkele koerier na, dus helemaal niks of niemand. Gelukkig maar. Het item besloten we maar te laten varen.

Maar bij het maken van de laatste foto gebeurde er toch nog iets. We leunden tegen de plantenbak van Cafe Tympaan aan. Toen we wegliepen kieperde die spontaan om. “Neeeee”, stamelden we alleen maar. We probeerden het bakbeest weer recht te zetten, maar die bleek zwaarder dan gedacht.

We namen vanochtend vroeg daarom even contact met team Tympaan. Een schaterlach was de eerste reactie. “Kunnen jullie ook niks aan doen. Ik zag van de week dat er een wieltje ontbreekt. Dat moest ik nog repareren.”

Maar natuurlijk werden wel meteen de beelden van de beveiligingscamera’s opgevraagd, en gedeeld in de groepsapp van Tympaan. Hebben we toch nog gelachen.
En lachen, dames en heren, is nog steeds het beste medicijn. Daarom toch nog een impressie, van maar liefst 40 seconden.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Janno den Engelsmans speelt verzoekjes vanaf de Lange Jan, a.s. zaterdag
Janno den Engelsman speelt verzoekjes vanaf de Lange Jan, a.s. zaterdag

Soms krijgen we het gevoel dat we gewoon de allerleukste stadsbeiaardier van heeeeeel de wereld hebben! Zojuist kregen we een appje van Janno Den Engelsman. Hij liet ons weten dat […]

26 jan 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburg neemt maatregelen tegen tegen mogelijk ‘coronaprotest’
Middelburg neemt maatregelen tegen tegen mogelijk ‘coronaprotest’

Oh, wat naar om te zien dit. Vanochtend glimlachten we nog om de rust in de stad, nu zien we dat er door heel het land onrust wordt gestookt, ook […]

26 jan 2021
Afbeelding #003 voor het verhaal Middelburg haalt opgelucht adem
Middelburg haalt opgelucht adem

Als je A zegt ontkom je ook niet helemaal aan B. De ellende is gelukkig uitgebleven, maar tussen 19.00 en 21.00 uur was de sfeer in de binnenstad wel een […]

27 jan 2021