Geplaatst op 03 maart 2019

Ballonnen en kunst: een rondje door Middelburg, 2 maart 2019

“Ik loop alleen maar rondjes. Elk rondje is anders”. Het blijft een grappig citaat, van die gabber in dat filmpje uit 2008.

Maar elk rondje ís ook anders. Zo ook de rondjes die wij regelmatig lopen door Middelburg centrum. Gisteren zag we behalve de twee (her-) openingen ook nog ballonnen en dingen op andere plekken.

* De ballonnen bij NÜ Sluis – NÜ Middelburg (voorheen Lien Fashion) hingen er vanwege het 5-jarig jubileum van de winkel. Gefeliciteerd, Aline!

* Daarnaast, op Nieuwe Burg 23 is tot 15 maart de pop-up Expositie van Het Palet te bekijken. De expo is ook vandaag, tijdens Kunst en Cultuurroute Middelburg, geopend. Super dat leegstaande panden voor dit soort initiatieven beschikbaar worden gesteld door verhuurders!

* Het voorste deel van de Vershal in de Langeviele heeft ook een tijdelijke invulling. Rianne van MADAM gebruikt het voorlopig als outlet voor haar winkel ernaast, omdat het Outletweekend zo’n succes was. Hoe lang ze het precies blijft doen is nog niet bekend. Er is genoeg gefluister over een nieuwe invulling van de voormalige vershal, in ieder geval.

* Ook ballonnen bij Fashion Brands Middelburg! Daar vieren Sabine en Niels de restyling van hun winkel. De shop-in-shop van Yaya is groter geworden, onder meer door het gat naar de kelder af te sluiten met een luik. En alles is helemaal opnieuw geschilderd, opgeknapt en meer van dat fraais. De vernieuwde zaak is deze koopzondag ook geopend!

Oh, en die meneer die zo graag rondjes liep? Hiero.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg