Geplaatst op 23 augustus 2020

Bar American in Middelburg verkocht aan Bomont

We maakten nog niet vaak mee dat we zó vaak werden aangeklampt over een Middelburgs gerucht als in de afgelopen twee weken het geval was. Dit onbevestigde bericht ging écht als een lopend vuurtje door de stad.
 
Maar het is waar en nu kunnen we het publiceren omdat alle betrokken partijen het bevestigd hebben: Bar American is door Kees Petiet en zijn compagnon Arjen Koole verkocht aan Ron Bouwman van Bomont.
 
Wat de plannen precies zijn horen we later deze week, maar een paar dingen kunnen we al melden. Kees en zijn vrouw blijven boven de zaak wonen. De overdracht van Bar American is op 1 januari 2021. Tot die datum blijft het café gewoon geopend. De mannen willen er nog een paar mooie maanden van maken. Alle medewerkers zijn inmiddels op de hoogte gebracht.
 
We zullen hier uiteraard nog een paar keer uitgebreid op terugkomen. Het is niet niks, dat het instituut American na 42 jaar (of 52, als je het op basis van de naam bekijkt) ophoudt te bestaan. We hebben zelf ook een speciale band met die zaak. We zagen er talloze bands, hadden er ontelbaar veel mooie middagen en avonden en we werkten er zelf ook nog achter de bar. Daarnaast zijn we ook heel benieuwd naar de plannen van Ron. Die gaat er ongetwijfeld iets moois van maken.
 
Wordt vervolgd dus!
 
Foto: Ride Out American 2017.
 
Meer:
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg