array(1) {
  [0]=>
  int(14244)
}

Bedankt, Bart!

Wie weet het nog? Vanaf mei 2006 was op Damplein 48 Platenzaak Spin gevestigd. Voor de mensen die het vergeten zijn: op Middelburg Dronk staan een paar foto’s.

Spin was de winkel van Bart Gabrielse, die zich ook toen al ontpopte als een ware programmeur. In de winkel waren zeer regelmatig zogenoemde instore optredens. Na de sluiting van de winkel in mei 2010 ging Bart op de muziekafdeling van De Drvkkery werken. Als verkoper, jazeker, maar ook als inkoper én programmeur.

Daar gaat hij nu mee stoppen.

Vrijdag vertelde Bart ons dat hij na 13 jaar stopt met retail omdat het tijd is voor nieuwe uitdagingen. Nog voordat we de winkel weer verlieten vertelden twee collega’s van Bart al hoe jammer ze dat vertrek vinden. Maar ze snapten het ook wel. Soms moet een mens gewoon weer eens wat anders gaan doen.

Maar Bart blijft actief in Middelburg hoor. Hij is wel van plan om eerst eens een tijdje met bands mee op tour te gaan, als manager of in andere rollen, maar hij heeft nog allerlei andere jobs, zoals de programmering van Kloveniersdoelen en zijn werk voor o.a. Popaanzee.

Maar in de winkel zien we hem dus niet meer, al duurt het nog wel 10 weken voordat hij écht weg is. Hij wil zijn werk wel goed overdragen natuurlijk. Bedankt Bart!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/video-bart-gabrielse-over-zeelandjazz-middelburg-2017/

https://wijzijndestad.com/verhalen/bart-en-hayo-over-het-tuinconcert-van-c-w-stoneking/

https://wijzijndestad.com/verhalen/record-store-day-2016-bart-is-de-stad/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De paalsoap, aflevering 37: een nieuw wollen jasje
De paalsoap, aflevering 37: een nieuw wollen jasje

Ja, kijk eens even hier: die paalsoap laten we niet zomaar los he! Die lampjes die we vrijdag kochten en aan de paal deden werden zaterdagnacht uiteraard gemold door een […]

18 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Repetitie: Start Spreading The News
Repetitie: Start Spreading The News

Start spreading the news….I am leaving today…. Zeker! In onze vrije tijd zal je ons sneller aantreffen bij een optreden van een of ander obscuur bandje in een klein zaaltje […]

18 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Sunna Neuféglise
Zij zijn De Stad: Sunna Neuféglise

Zij is De Stad! In samenwerking met de Middelburgse & Veerse Bode publiceren we, zowel hier als in de krant, wekelijks een portret van een Middelburger, onder de noemer ‘Zij […]

19 feb 2019