Geplaatst op 13 september 2018

Benefiet: Tattoo Tuigh Middelburg tatoeërt voor de Molukken

Hoe is het eigenlijk met Kroko Huwae en Michel Vd Velde? We waren al behoorlijk lang niet meer op bezoek geweest bij de mannen van Tattoo Tuigh in de Herenstraat in Middelburg. We hoorden dat zij volgende week vrijdag een hele dag zullen tatoeëren, als benefiet voor de Molukken. Een goede aanleiding om bij te praten met Kai en Michel.

Met de studio gaat het gewoon prima. Tattoo Tuigh heeft aan klanten geen gebrek en werkt al geruime tijd met een bescheiden wachtlijst. De mannen zelf ontwikkelen hun kunsten nog steeds door, binnen de stijlen waarin zij zich gespecialiseerd hebben.

En nu is er dus een benefiet, in samenwerking met Rit & Rock voor de Molukken. Op 21 september kun je van 10 tot 22.00 uur kleine tattoo’s laten zetten. De opbrengsten gaan naar de wederopbouw van een weeshuis, dat al werd gesteund door Rit & Rock voor de Molukken, maar dat deze zomer is afgebrand. In het filmpje vertellen Kai en Michel er meer over, samen met Wilfred Vreeke, die ook even was aangeschoven.

Altijd al een tattoo gewild? Dan is dit misschien een mooi moment, om te beginnen met een kleinere, van tussen de 50 en 100 euro. Er zijn diverse ontwerpen beschikbaar, maar je kunt natuurlijk ook met je eigen ontwerp komen, in overleg met Tattoo Tuigh. En wil je geen tattoo, maar wel bijdragen? Dan ben je volgende week ook van harte welkom, zelfs als je niets te doneren hebt. Gezellig toch?

Succes heren!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/geopend-in-de-herenstraat-tattoo-tuigh/

wijzijndestad.com/agenda/tattoo-tuigh-benefiet-voor-de-molukken/

wijzijndestad.com/verhalen/wilfred-vreeke-friends-over-rit-rock-voor-de-molukken-2018/


Delen op