array(1) {
  [0]=>
  int(7013)
}

Berenjacht in Middelburg

Nog een initiatief dat we uitlichten, al was het maar omdat we er misschien wel tien tips over hebben gekregen. Berenjacht in NL Veel media berichtten er al over, de afgelopen dagen.

Wij citeren de Bergen op Zoomse Bode hier:

“Op Facebook worden mensen opgeroepen om mee te doen aan de zogenaamde ‘berenjacht’. Bij deze actie plaatsen inwoners een beer aan hun raam. Langslopende wandelaars spotten deze en maken daar een foto van. Op deze manier hebben kinderen en hun ouders iets leuks te doen tijdens hun wandeling.

Wandelen mag, ook met de nieuwe maatregelen van het kabinet, nog wel. Zolang dit gebeurt in groepjes met maximaal twee mensen of met het gezin. Iedereen moet wel 1,5 meter afstand van elkaar houden.”

Uit de Tubantia: “De initiatiefnemers in Nederland houden rekening met de maatregelen van het kabinet en de adviezen van het RIVM. “Dit initiatief is bedoeld om een wandeling in je eigen buurt leuker te maken. Ga dus niet in andere plaatsen op jacht. Houd rekening met de richtlijnen die van kracht zijn.”

Er is een Nederlandse kaart, maar sinds vandaag ook een Middelburgse. Die kun je hier bekijken.

Je beer aanmelden kan via Danielle van Loon: daniellefvloon@gmail.com.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Stationsbrug Middelburg is weer thuis
Stationsbrug Middelburg is weer thuis

Jawel! De Stationsbrug is weer thuis. Aangemeerd aan de Loskade wacht ze op de dingen die komen gaan.   De brug wordt maandag weer op haar eigen plek gelegd. De […]

27 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Corona-update: Middelburgse ondernemers kiezen voor crowdfunding
Corona-update: Middelburgse ondernemers kiezen voor crowdfunding

Zo dan! Helen en Greg van HoneyPie hebben gewoon de NOS gehaald met hun crowdfundingsactie: https://nos.nl/artikel/2328529-gasten-geven-in-een-dag-duizenden-euro-s-aan-zeeuwse-horecaondernemer.html We zagen het hard gaan, gisteren. Binnen een uur van vier- naar zesduizend euro, […]

27 mrt 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Geopend aan Lange Noordstraat 26 in Middelburg: Marjolijn van Son Damesmode
Au. Marjolijn van Son sluit haar deuren definitief

Oh nee! We wensen Marjolijn van Son sterkte en wijsheid met deze beslissing. Bedankt voor je inzet, Marjolijn!

27 mrt 2020