Geplaatst op 17 juni 2020

Bestel een Keti Koti Tafel Tas

Uit een gezamenlijk bericht van Keti Koti Zeeland en ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland:

Praten over de hedendaagse gevolgen van ons gedeelde slavernijverleden aan jouw eigen keukentafel? En dat corona-proof én met heerlijk eten?

Meld je nu aan voor de Keti Koti Tafel Tas! Een tas gevuld met een (bijna) kant en klare Antilliaanse/Surinaamse maaltijd en speciaal materiaal om een dialoog op gang te brengen.

De Keti Koti Dialoog Tafel Tas is dinsdag 30 juni op diverse plekken in Zeeland af te halen (Goes-Middelburg-Vlissingen-Terneuzen). Het Keti Koti Tafel thuispakket is geschikt voor het hele gezin en kost 4,- euro p.p. Inschrijven kan tot donderdag 18 juni via het formulier op www.ketikotitafel.nl/middelburg.html

1 juli 1863 is een belangrijke datum in de geschiedenis. Die datum markeert de afschaffing van de slavernij in de toenmalige Nederlandse koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen. Om stil te staan bij de hedendaagse gevolgen van het Nederlandse slavernij verleden, wordt in Nederland al zes jaar de Keti Koti Tafel georganiseerd.

Keti Koti Tafel is een nieuwe traditie waarbij middels het uitwisselen van persoonlijke ervaringen stil gestaan wordt bij dit gezamenlijke verleden. De actualiteit onderstreept slechts de relevantie van deze dialoog. Meer informatie lees je op www.ketikotitafel.nl/middelburg.html.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg