Geplaatst op 22 oktober 2019

Bij de opbouw van Sprookjestheater Nicole & Martin in Middelburg

Dat de agenda deze week behoorlijk gedomineerd wordt door alle activiteiten tijdens en rondom N8vdn8 Middelburg zal niemand verbazen. Dat is nu eenmaal een spektakel van jewelste.

Maar er zijn nog veel meer leuk en bijzondere dingen te doen. Wat dacht je van Sprookjestheater Nicole & Martin uit Zwitserland, dat gisteren is neergestreken op de oude atletiekbaan aan de Nassaulaan? Uit de omschrijving:

‘Rode trucks, houten woonwagens en Witte Tent. Ze betoveren hun publiek met een wervelende mix van theater, muziek en een flinke scheut acrobatiek. De sprookjes van Grimm vormen het gouden hart van hun shows, de voertaal is Nederlands.’

We namen eind van de ochtend een kijkje op het terrein en werden voorgesteld aan de sympathieke Nicole. Wat een leuke karavaan leidt zij samen met haar man! Ook bijzonder is dat dit evenement wordt georganiseerd door de Vrije School Zeeland, in het kader van hun jubileum. Ouders namen vandaag speciaal vrij om te helpen met de opbouw en de aankleding van het evenement. Energie is het steekwoord!

Op dat jubileum van de Vrije School komen we binnenkort graag nog eens terug. Voor nu houden we het even bij dit evenement alleen. Iedereen is welkom, zaterdag aan het eind van de ochtend, of aan het begin van de avond. Kan je daarna meteen door met het gezin, naar de N8vdN8 in de stad!

youtu.be/Oq9SQ149hXk

Meer informatie:

www.vsz.nl/sprookjestheater

wijzijndestad.com/agenda/…

nicole-et-martin.ch/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg