Geplaatst op 11 december 2019

Bij een workshop fotografie van Harmen Mol in de Mediamarkt

Dat MediaMarkt Middelburg met de Smartbar hulp biedt bij de installatie, instellingen en technische problemen met allerlei soorten apparaten zullen de meeste bezoekers wel weten, maar dat er in de winkel ook zeer regelmatig workshops worden gegeven is misschien minder bekend.

Wij namen afgelopen zaterdag een kijkje bij een workshop die werd verzorgd door Harmen Mol, die naast zijn baan bij Mediamarkt ook zelfstandig vormgever is. Fotografie is zijn grote hobby. Zijn werk duikt regelmatig op via kanalen op sociale media omdat hij werkelijk prachtige foto’s maakt van Middelburg, Zeeland en de natuur.

Het grappige is dat hij vaak op pad gaat met Marcel Klootwijk die onder de naam ‘Vogels in Beeld’ ook al zulke mooie foto’s maakt. Dat Marcel ook jarenlang bij Mediamarkt Middelburg werkte is vast geen toeval!

De workshop van afgelopen zaterdag ging over de basis van fotografie. De meeste cursisten hadden nog niet zo lang geleden een nieuw fototoestel bij Mediamarkt gekocht en wilden graag meer weten over de basisfuncties van hun aanwinst. Want het mag gezegd: fototoestellen kunnen tegenwoordig zó veel dat je in een handleiding het overzicht wel eens dreigt kwijt te raken. Dan is zo’n workshop dus ideaal!

Video: youtu.be/dXSQiIynAks

Meer weten? Kijk dan eens op
workshops.mediamarkt.nl/event/

De foto’s van Harmen kun je vinden op Instagram.


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg