array(1) {
  [0]=>
  int(10961)
}

Binnenkort: een pop-up ‘Oldtimershop’ in de Langeviele in Middelburg

Er staat weer veel te gebeuren op het gebied van verhuizingen en nieuwe invullingen van panden, in Middelburg. In de komende weken hopen we regelmatig updates te kunnen geven.

De eerste aankondiging vinden we zelf een bijzondere: op 31 augustus opent wethouder Johan Aalberts in de Langeviele, in het pand waar voorheen Blankenburgh wonen en slapen was gevestigd, een zogenoemde ‘Oldtimershop’: een tijdelijke vestiging van Auto museum Zeeland (ook wel bekend als het Zeeuwse Schuurmuseum in Biggekerke), Garage Touw en Stichting Magirus 1931.

In dit pop-up museum zullen tot 15 oktober 2019 mooie oldtimers te bezichtigen zijn en bij mooi weer ook de Magirus, een bijzondere Middelburgse brandweerauto met een rijk verleden.

Leuk hoor! Het is uiteraard een museum voor iedereen, maar wij denken hierbij zelf meteen aan heren die wél van auto’s houden maar niet van winkelen. Het is toch grappig dat die heren daar dan even ‘geparkeerd’ kunnen worden?

De “Oldtimershop” is geopend op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.30 uur tot 17.00 uur De toegang is gratis, tijdens je bezoek kun je met een vrijwillige bijdrage het Oldtimermuseum in Biggekerke en de Stichting Magirus steunen.

Het initiatief voor dit museum is genomen door de VOM, in de persoon van Cees Verhage, uiteraard in samenwerking met de genoemde partijen en Blankenburgh Holding BV.

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/blankenburgh-wonen-verhuist-van-langeviele-naar-vlissingen/

https://wijzijndestad.com/verhalen/jeroen-blankenburgh-over-de-verhuizing-naar-vlissingen/

Loods of Stock: een zeer tijdelijke pop-up store in de Langeviele

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Een rondje Middelburg met Wielemaker BV
Een rondje Middelburg met Wielemaker BV

We moesten vroeg uit de veren gisteren, maar oh, wat was het leuk om een rondje Middelburg te doen met Edwin Leiendecker, een van vele chauffeurs van Wielemaker BV Transport- […]

24 aug 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Dertig jaar vriendengroep de Gulden Snee
Dertig jaar vriendengroep de Gulden Snee

Zij zijn De Stad! Henk de Bruijne vertelde een paar jaar geleden al over de Middelburgse vriendenclub De Gulden Snee. Van die club willen we nog altijd eens een portretje […]

25 aug 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Edwin Leiendecker
Zij zijn De Stad: Edwin Leiendecker

Hè? Nog een stukje over Edwin Leiendecker van Wielemaker BV? Jazeker! Zijn verhaal was heerlijk Middelburgs, ook dankzij de zijspoortjes Koperen Ko en Teerpakhuizenstraat. Dat is toch ook mooi voor […]

26 aug 2019