Geplaatst op 23 augustus 2019

Binnenkort: een pop-up ‘Oldtimershop’ in de Langeviele in Middelburg

Er staat weer veel te gebeuren op het gebied van verhuizingen en nieuwe invullingen van panden, in Middelburg. In de komende weken hopen we regelmatig updates te kunnen geven.

De eerste aankondiging vinden we zelf een bijzondere: op 31 augustus opent wethouder Johan Aalberts in de Langeviele, in het pand waar voorheen Blankenburgh wonen en slapen was gevestigd, een zogenoemde ‘Oldtimershop’: een tijdelijke vestiging van Auto museum Zeeland (ook wel bekend als het Zeeuwse Schuurmuseum in Biggekerke), Garage Touw en Stichting Magirus 1931.

In dit pop-up museum zullen tot 15 oktober 2019 mooie oldtimers te bezichtigen zijn en bij mooi weer ook de Magirus, een bijzondere Middelburgse brandweerauto met een rijk verleden.

Leuk hoor! Het is uiteraard een museum voor iedereen, maar wij denken hierbij zelf meteen aan heren die wél van auto’s houden maar niet van winkelen. Het is toch grappig dat die heren daar dan even ‘geparkeerd’ kunnen worden?

De “Oldtimershop” is geopend op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.30 uur tot 17.00 uur De toegang is gratis, tijdens je bezoek kun je met een vrijwillige bijdrage het Oldtimermuseum in Biggekerke en de Stichting Magirus steunen.

Het initiatief voor dit museum is genomen door de VOM, in de persoon van Cees Verhage, uiteraard in samenwerking met de genoemde partijen en Blankenburgh Holding BV.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/blankenburgh-wonen-verhuist-van-langeviele-naar-vlissingen/

wijzijndestad.com/verhalen/jeroen-blankenburgh-over-de-verhuizing-naar-vlissingen/

wijzijndestad.com/verhalen/loods-of-stock-een-zeer-tijdelijke-pop-up-store-in-de-langeviele/


Delen op