Geplaatst op 13 februari 2018

Binnenkort in de Sint Janstraat in Middelburg: kindercafé en conceptstore ’t Lokaaltje

Weten jullie nog, dat bericht van begin november, waarin Ingrid Borger van De Zeeuwse Jordaan op zoek was naar opvolgers? Nou, die mogelijke opvolgers meldden zich al vrij snel, liet Ingrid weten, maar wie het waren moest nog even geheim blijven. Geen probleem natuurlijk, dat hoort er gewoon bij.

Maar nu is de tijd rijp voor de onthulling: de opvolgers zijn Vivian Van Gelder en Barbara Schellenberg! Zij openen in de laatste week van maart (of in de eerste week van april) Kindercafé en conceptstore ‘t Lokaaltje aan Sint Janstraat 62.

Da’s leuk nieuws, vinden we. Met Barbara maakten we vorig jaar pas voor het eerst kennis, toen Jesse de Vries haar aan ons voorstelde, maar Vivian kennen we al langer. Ze werkte een paar jaar als barvrouw in Seventy-Seven. Een topper!

Maar wat is nu precies een kindercafé? Dat weten wij dus ook niet precies. We weten alleen dat het een zeer kindvriendelijke horecagelegenheid is die Middelburg nog niet heeft, maar die in de Randstad al veel te vinden zijn. In het geval van ’t Lokaaltje gaat het om zachte horeca, dus zonder alcohol en keuken. Wat we precies kunnen verwachten van de conceptstore weten we ook nog niet. Dat zien we dan wel over een week of zes.

We feliciteren Barbara en Vivian hoe dan ook hartelijk met hun kersverse onderneming en wensen hen succes met de verbouwing en inrichting. Zet ‘m op, dames!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/ter-overname-aangeboden-de-zeeuwse-jordaan/


Delen op