Geplaatst op 05 november 2019

Binnenkort op de Markt in Middelburg: Soep & Sap

“Weten jullie wie of wat er in het pand van Diesch komt?” We kregen die vraag aan de lopende band, de afgelopen weken, maar we wisten het oprecht niet. Maar nu is dat goed bewaarde geheim geen geheim meer!

In dat karakteristieke pand aan Markt 35 opent medio december ‘Soep & Sap’. De exploitant van die zaak is een bekend gezicht in Middelburg, namelijk Rogér Mastbooms. Veel mensen zullen hem nog kennen van de vele jaren in Café Bommel, anderen kennen hem wellicht nog van De Herberg in vroeger tijden of, recenter, Boka Bizarro Beach in Vlissingen.

We hadden Rogér net even aan de lijn en hij vertelde over de prettige contacten met mevrouw Diesch, die nog steeds eigenaar is van het pand. Ze vond het geweldig dat Roger terugkeert naar Middelburg en het pand wil huren. Verhuur voelt na al die jaren toch beter dan verkoop, vindt ze. Dat kunnen we goed begrijpen.

We komen hier uiteraard nog op terug, maar een paar dingen kunnen we nu wel al kwijt. Soep & Sap zal iedere dag vier verschillende soepen bieden, in verschillende prijsklassen en daarnaast ook betaalbare smoothies. De soepen worden ter plekke opgediend, maar take away is ook mogelijk, ook in grotere volumes.

Ook voor koffie en thee kun je in de zaak terecht, maar niét voor alcoholische versnaperingen. Er wordt gestreefd naar een openingsdatum rond 15 december, maar dat kan natuurlijk ook altijd een beetje anders lopen. Rogér draait de zaak in principe alleen, al zal zijn lief Ans in de opstartfase ook nog wel een handje helpen.

Wij vinden het zelf nu al een aanwinst. Rogér is gewoon een toffe en gezellige ondernemer. ‘Welkom terug in Middelburg!’ roepen we dan enthousiast.

Meer lezen:

wijzijndestad.com/tag/robuust/

www.facebook.com/Middelburgdronk/posts/696783240387851

middelburgdronk.nl/wiki/Bommel

Foto: Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars I Taxateurs


Delen op