array(5) {
  [0]=>
  int(16201)
  [1]=>
  int(16202)
  [2]=>
  int(16203)
  [3]=>
  int(16204)
  [4]=>
  int(16205)
}

Blaauw in Aktie en Nobs Fashion van Segeersstraat naar Langeviele

Vanochtend kregen we nog een vraag over de plannen rondom de Verspassage in de Langeviele, maar daar konden we nog geen antwoord op geven, om de eenvoudige reden dat we nog niet weten wat er gaat gebeuren. Daar wordt binnenkort vast meer over bekend.

Wat we wél weten is dat we de de komende weken heel wat nieuwtjes zullen hebben over andere panden en zaken in de straat. Over de nieuwe bestemmingen van Bakkerij Maljaars vof en Odds Kids bijvoorbeeld of over het nieuwe concept van Buddy’s Lekkernijen. We noemen maar een paar dingen.

Én er is een nieuw bestemming voor Langeviele 58, het rechterdeel van het pand waar voorheen Blankenburgh wonen en slapen zat. Op 10 november heropenen daar Blaauw in Aktie en Nobs Fashion for men, die nu nog zijn gevestigd aan Segeersstraat 15-17.

We spraken zojuist telefonisch met Hilda Blaauw. Zij legde uit dat het team heel tevreden is over de huidige locatie (“het draait als een tierelier”), maar dat het complex waar ze in zitten, dat bestaat uit drie panden in de Segeersstraat, zal worden verkocht. Voor Wooncafé en Scapino verandert er niets, omdat die zaken langlopende huurcontracten hebben, maar Hilda had een contract voor de korte termijn, tot 1 november. Een andere factor die het team deed besluiten te verhuizen is het ontbreken van verwarming in het pand in de Segeersstraat.

De zaak in witgoed, D3ALZ – Elektro Outlet, die nu in het bewuste pand in de Langeviele zit, verhuist naar het andere deel van het voormalige Blankenburgh. Of er ook al een nieuwe huurder is voor het pand waar Blaauw nu zit weten we nog niet.

Blaauw zal in de wintermaanden geopend zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. Vanaf maart draait de winkel alle dagen op volle toeren.

Zo, nu zijn we weer een klein beetje bij 🙂

Gerelateerd:

De pop-up voorbij: Blaauw in Aktie en Nobs Fashion heropend in de Segeersstraat

Loods of Stock tijdelijk terug in Langeviele, D3ALZ Elektro Outlet voor langere tijd

https://wijzijndestad.com/verhalen/de-laatste-dag-van-blankenburgh-in-de-langeviele/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Tijdelijk geopend in Middelburg: het Prominent ‘Goed Zitten Café’
Tijdelijk geopend in Middelburg: het Prominent ‘Goed Zitten Café’

Vandaag geopend aan Lange Delft 99: het ‘Goed Zitten Café’ van stoelenspecialist Prominent. Deze tijdelijke winkel is natuurlijk niet echt een café, maar als klant krijg je wel een lekker […]

10 okt 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Uit de kast! Nihalia Blanken over Queer in de Stad in Middelburg
Uit de kast! Nihalia Blanken over Queer in de Stad in Middelburg

Gistermiddag hadden we bij Het Koffiepand een afspraakje met Nihalia Blanken. We kwamen een paar weken geleden met haar in contact, nadat we op Instagram het initiatief Queer in de […]

11 okt 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Gereedschap! Een magazijnverkoop aan Achter de Houttuinen in Middelburg
Gereedschap! Een magazijnverkoop aan Achter de Houttuinen in Middelburg

Het moet niet gekker worden! Zojuist hadden we een gevoel dat we maar héél zelden hebben: we vonden het gewoon jammer dat we niks hebben met klussen. Dat we twee […]

12 okt 2018