array(4) {
  [0]=>
  int(27109)
  [1]=>
  int(27110)
  [2]=>
  int(27111)
  [3]=>
  int(27112)
}

Blaauw in Aktie

Beweging in het pand aan Lange Delft 84! Toen we vanochtend langs het pand (waar voorheen Halfords was gevestigd) liepen zagen we een vrouw druk bezig in het pand. We liepen uiteraard even naar binnen om ons voor te stellen en te informeren naar de plannen.

De vrouw bleek Hilda de Deckere Blaauw te zijn, van Blaauw in Aktie en Nobs Fashion for men. Zij vertelden dat zij en haar collega’s a.s. maandag een pop-up winkel zullen openen voor die twee zaken, voor een periode van zeven weken. Hilde had eerder al tijdelijke zaken in onder meer de Geerepassage en aan de Langevielesingel, waar nu de bakker zit. Het gaat om winkels in merkkleding, tegen stuntprijzen.

De winkel wordt dit weekend ingericht. Er komt halverwege nog een afscheidingswand en de gevel wordt versierd met doeken en ballonnen. In de winkel komt ook een grote koffietafel te staan.

Vanaf maandag dus. Een gevulde winkel is beter dan een leegstaande, al is het maar voor even. Ja toch?

http://www.blaauwinaktie.nl

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Ze stonden tot aan de eieren
Ze stonden tot aan de eieren

Zomaar een zondagavondimpressie. Dat 3 verschillende mensen vertellen over de Appie Heijn in Middelburg. Twee kapotte kassa’s. Wachttijden van 3 kwartier. Smeltend ijs. Blokjes chocolade als troost. Rijen tot aan […]

12 jul 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Mobile Uploads
Mobile Uploads

Een zondagstatement van de De Vleeshal en De Kabinetten van De Vleeshal. Zouden we die nog vaak gaan zien?

12 jul 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Timeline Photos

Met Middelburg heeft dit (nog) niks te maken maar het project is te leuk om niet op te wijzen. Al dan niet ter inspiratie: Melbourne in Australië besteedt veel aandacht […]

12 jul 2015