array(1) {
  [0]=>
  int(13262)
}

Bloed, zweet en tranen: de officiële opening van Locaal39

Of Astrid Harinck het leuk zou vinden als we haar dankwoord zouden filmen, wilden we gisteravond weten. “Ja, graag!” Dan gaan we er dus ook voor hè! Astrid had alleen niet verklapt dat ze er twintig minuten de tijd voor zou nemen. Iedereen die haar en Leo Meijaard heeft geholpen in de afgelopen maanden werd uitvoerig bedankt. Voor hen was dit feestje namelijk georganiseerd. En wij? Wij kregen er lamme armen van. We stonden boven ons hoofd te filmen namelijk.

Juist al die bedankjes hebben we er uitgeknipt. Omdat ze heel persoonlijk waren, en soms emotioneel. Het verhaal ging dan ook over het bloed, het zweet en de tranen van het afgelopen kwartaal. Over de inspanningen die er waren om Locaal39 te realiseren.

Astrid was lief voor iedereen, maar extra lief voor haar en Leo’s dochters. Liefde en dankbaarheid, mensen. Daar gaat het om. Het bedankje voor Leo zelf hebben we trouwens wel in het filmpje gelaten, al was het maar omdat we een vrouw nog nooit tegen een man hadden horen zeggen dat hij de ballen in haar soep is. We hoeven waarschijnlijk niet te zeggen welk nummer er werd gedraaid na afloop. Feestje!

De zaak draaide al, maar is er nu écht helemaal klaar voor. Kom maar op met dat seizoen! Kom maar lekker chillen op dat leuke pleintje aan de Nieuwe Burg.

Proost, Astrid en Leo!

Foto’s werden ook nog gemaakt, door Jackson Tupanwaël. Die hopen we later nog te delen in de Facebookgroep van Wij zijn De Stad!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Winkelen in Middelburg met Soul Stores
Winkelen in Middelburg met Soul Stores

Het frietje aan het Molenwater en een stofzuigerslangklem van Onderdelenhuis Ytsma komen in dit stuk dan weer niét aan bod, maar leuk zijn ze wel, deze bezoekjes! https://soulstores.com/winkelen-in-middelburg/

1 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Over IKEA, Middelburg en 1 april
Over IKEA, Middelburg en 1 april

Natuurlijk was het een 1 april-grap, die brief over de komst van IKEA naar Middelburg. Hoewel: natuurlijk? We waren er zelf ook even ingetuind hoor. Toen we het persbericht in […]

1 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Feestje! 5 jaar Café De Zaak in Middelburg
Feestje! 5 jaar Café De Zaak in Middelburg

We waren er zelf maar een uurtje, maar in dat uurtje zagen we Karel Cap Van Dalen Middelburg doorlopend met een grijns van oor tot oor. De vaste gasten van […]

1 apr 2019