Geplaatst op 17 februari 2017

Bloemen van Koen opent begin maart in de Kiosk op de Markt

Jaaaa! Vanaf maart zijn de bloemen weer terug op de Markt in Middelburg! Dan opent Koen Louwerse zijn kiosk, onder de naam ‘Bloemen van Koen’. Gisteren heeft hij het koopcontract getekend, over ongeveer twee weken gaat hij open.

Koen, die we al heel wat jaartjes kennen vanuit Seventy-Seven, belde ons gisteren meteen na het tekenen op, met de mededeling dat hij vandaag de posters op zou gaan hangen. Zo’n primeurtje waarderen wij altijd enorm dus we waren er als de kippen bij vanochtend. Daar maakten we ook kennis met zijn vriendin Lianne De Groot, die weliswaar niet gaat werken in de zaak, maar af en toe wel zal helpen, als dat nodig is. Een gezellig stel, als je het ons vraagt.

Over Koen vertellen we nog wel nog wel iets meer tegen de tijd dat hij opent, maar het is wel goed om te weten dat hij al 19 jaar in de bloemenbranche werkt. Oplettende lezers die hem niet kennen, herinneren zich zijn gezicht misschien nog van augustus vorig jaar, toen we schreven over de loodsverkoop van Citybloem.

Wordt hoe dan ook vervolgd. We wensen Koen (en Lianne) veel succes en plezier met de voorbereidingen. Tof dat die hoek van de Markt weer kleur krijgt!


Delen op