Geplaatst op 03 december 2018

BMK-Interieurs verhuist naar Langeviele 70-74, in maart 2019

Het afscheid van Bakkerij Maljaars vof kwam hier onlangs voorbij. Maar wie zijn toch de kopers van het pand? Nu mogen we het wereldkundig maken: BMK-Interieurs dus, de buurtjes!

Monique en Bruno leidden ons vanmiddag even rond, door het pand dat eind maar de nieuwe winkel gaat worden. We hopen de vorderingen in de komende maanden regelmatig te mogen gaan filmen.

Tegelijkertijd willen we ook nog onze respect uitspreken voor de familie Maljaars. We waren er zaterdag, tijdens de allerlaatste dag dat de familie er was. Uitruimen, strippen. Dat werk. En je kan ons veel vertellen, maar we zagen we wel dat het de familie niet in de koude kleren zat, om na al die jaren ├ęcht afscheid te nemen van het oude woonhuis en de winkel. Heel misschien komen we daar later nog eens op terug.

Feit is dat BMK nu aan de slag gaat. En dan hebben we het dus over een verhuizing, niet over een uitbreiding. Gefeliciteerd Bruno en Monque! We hebben er alle vertrouwen in dat het iets heel moois gaat worden! Tot gauw!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-bmk-interieurs/

wijzijndestad.com/verhalen/de-laatste-dag-van-bakkerij-maljaars-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/video-oliebollen-bakken-in-bakkerij-maljaars/


Delen op