array(12) {
 [0]=>
 int(16583)
 [1]=>
 int(16584)
 [2]=>
 int(16585)
 [3]=>
 int(16586)
 [4]=>
 int(16587)
 [5]=>
 int(16588)
 [6]=>
 int(16589)
 [7]=>
 int(16590)
 [8]=>
 int(16591)
 [9]=>
 int(16592)
 [10]=>
 int(16593)
 [11]=>
 int(16594)
}

Boutique Gym The Health Garage komt naar Middelburg

“Omdat Middelburg het Amsterdam van Zeeland is.”

We vonden het een mooi antwoord van Sabine Parent, op onze vraag waarom zij zich als ondernemer uit Goes gaat vestigen in Middelburg, en niet in haar woonplaats. Maar ze komt dus mooi wel. Begin volgend jaar opent ze samen met haar man Ruud The Health Garage aan Penninghoek 5, in een pand dat nu nog weinig meer is dan een gestripte loods met een plat dak.

Toen we gisteren een tip kregen dat er bouwactiviteiten zijn, in het straatje achter de Vlasmarkt, besloten we meteen even te gaan kijken. We waren in de buurt. En alsof het zo moest zijn troffen waren Ruud en Sabine de eersten die we tegen het lijf liepen. Ze waren net aan het overleggen met hun aannemer, Ruud van Tilborgh van Installatiebedrijf Oostkapelle.

Sabine legde uit dat The Health Garage een zogenoemde Boutique Gym zal worden, de eerste in Zeeland. Op de website Eigen Kracht lezen we nu dat je zo’n gym het beste kunt omschrijven als een kleine, gespecialiseerde personal training studio. In de Penninghoek doceren Ruud en Sabine straks diverse vormen van Yoga, Pilates, Essentrics en Ballet Barre Workouts. Ze doen dat samen met Angelique Ykel, de mede-oprichtster van The Health Garage, en nog een paar docenten.

Mogelijk is de verbouwing al klaar voor de Kerst en opent de studio eerder dan gepland. We wachten het rustig af. Maar leuk om nu alvast kennis te hebben gemaakt met dit dynamische duo. We komen er later op terug!

Op https://thehealthgarage.nl/health-garage kun je al iets meer lezen The Health Garage. Meer over Boutique Gyms op ‘Eigen Kracht‘.

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Gerard en Koen over Middelburg Wijnfestival 2018
Gerard en Koen over Middelburg Wijnfestival 2018

In oktober is er weer een editie van het Middelburg Wijnfestival, met activiteiten verspreid over verschillende dagen én zelfs over verschillende locaties. Het Stadhuis van Middelburg staat natuurlijk centraal, maar […]

16 sep 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Eerste Zeeuwse vestiging Finzie opent aan Herengracht in Middelburg
Eerste Zeeuwse vestiging Finzie opent aan Herengracht in Middelburg

Anderhalve maand geleden hadden we het voornemen om een kijkje te nemen in de tijdelijke galerie aan Herengracht 8, maar die ene keer dat we het probeerden was die gesloten, […]

17 sep 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Marjo de Peugeot, de sympathieke deelauto van KV Swift Middelburg
Marjo de Peugeot, de sympathieke deelauto van KV Swift Middelburg

Zoals veel mensen weten bereiden wij onszelf – bewust – nooit voor op ontmoetingen of op onze quasi-interviews, opdat we altijd lekker onbevangen blijven. Maar soms voelen we ons achteraf […]

17 sep 2018