Geplaatst op 01 juni 2019

Brasserie & Cocktailbar Franklin vanaf vandaag geopend in Middelburg

Het is zover! Vandaag, om 16 uur, gaat Brasserie Franklin in Middelburg voor de eerste keer open voor het publiek. Afgelopen donderdag was er een besloten proefdiner voor omwonenden, waar wij ook voor waren uitgenodigd, maar omdat we dat niet goed hadden begrepen waren we gisteravond pas present, tijdens de borrel voor ondernemers.

Zoals het gaat met nieuwe zaken zijn er natuurlijk nog diverse puntjes die op de i moeten worden gezet, maar in de afgelopen maanden is er echt keihard gewerkt door iedereen, zodat de streefdatum van 1 juni toch gehaald werd. En dan hebben we het niet alleen over het team van de aannemers, de gebroeders te Loo, maar ook over alle medewerkers van Franklin zelf. In de afgelopen maanden waren die ook allemaal verbouwer, verhuizer, logistiek medewerker, enz.

Deze video geeft een eerste indruk van de nieuwe Brasserie en Cocktailbar. Het hotel volgt in augustus. Kijk en oordeel zelf maar. Wij vinden het eindresultaat indrukwekkend. Een mooi interieur, een prachtige bar en een enorme keuken vol state of the art-apparatuur. We feliciteren Team Franklin hartelijk, met deze eerste stap!

De website is sinds gisteren ook online.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/de-verbouwing-bij-de-mug-7-maart-2019/

wijzijndestad.com/verhalen/de-mug-wordt-brasserie-en-cocktailbar-franklin-opening-op-1-juni/


Delen op