array(1) {
  [0]=>
  int(11906)
}

Brasserie & Cocktailbar Franklin vanaf vandaag geopend in Middelburg

Het is zover! Vandaag, om 16 uur, gaat Brasserie Franklin in Middelburg voor de eerste keer open voor het publiek. Afgelopen donderdag was er een besloten proefdiner voor omwonenden, waar wij ook voor waren uitgenodigd, maar omdat we dat niet goed hadden begrepen waren we gisteravond pas present, tijdens de borrel voor ondernemers.

Zoals het gaat met nieuwe zaken zijn er natuurlijk nog diverse puntjes die op de i moeten worden gezet, maar in de afgelopen maanden is er echt keihard gewerkt door iedereen, zodat de streefdatum van 1 juni toch gehaald werd. En dan hebben we het niet alleen over het team van de aannemers, de gebroeders te Loo, maar ook over alle medewerkers van Franklin zelf. In de afgelopen maanden waren die ook allemaal verbouwer, verhuizer, logistiek medewerker, enz.

Deze video geeft een eerste indruk van de nieuwe Brasserie en Cocktailbar. Het hotel volgt in augustus. Kijk en oordeel zelf maar. Wij vinden het eindresultaat indrukwekkend. Een mooi interieur, een prachtige bar en een enorme keuken vol state of the art-apparatuur. We feliciteren Team Franklin hartelijk, met deze eerste stap!

De website is sinds gisteren ook online.

Gerelateerd:

De verbouwing bij De Mug, 7 maart 2019

Café-Restaurant De Mug nog gesloten tot juni 2019

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Kampioenen! Op bezoek bij Korfbalvereniging Swift in Middelburg
Kampioenen! Op bezoek bij Korfbalvereniging Swift in Middelburg

Ha! Gáán we dan eindelijks eens kijken bij een wedstrijd van Korfbalvereniging Swift (M), horen we van veel mensen dat zaalkorfbal eigenlijk veel spectaculairder is. Dat zal dan ook wel […]

2 jun 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Koopzondag, Kunstroute en Middelburg VOLkoren, dag 2
Koopzondag, Kunstroute en Middelburg VOLkoren, dag 2

Ook vandaag weer Middelburg VOLkoren! Hier zijn we in De Oostkerk met Leo Hannewijk als barman, PA-man én gastheer. Ook vandaag: koopzondag en Kunst en Cultuurroute Middelburg.

2 jun 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal #Middelburg op Instagram, mei 2019
#Middelburg op Instagram, mei 2019

Middelburg in mei 2019, in 20 Instagramfoto’s. Wat is de stad mooi he? De foto’s zijn gemaakt of gedeeld door de volgende accounts op Instagram: _x_40_, zeeuwsfamke, myrthe.kempees, rkfotografie6010, middelburgseraampjes […]

3 jun 2019