Geplaatst op 15 mei 2017

Brasserie Eiggenwijzz is jarig, en sluit zich aan bij de VOM!

Feest vandaag, bij Brasserie Eiggenwijzz in de Langeviele! De zaak bestaat vandaag precies 5 jaar. Om dat te vieren werden vanochtend vijf medewerkers van het eerste uur door eigenaars Michelle en Joop in het zonnetje gezet, met een oorkonde en een speldje. Die werden uitgereikt door niemand minder dan Isabel Provoost. Een kort filmpje daarvan hebben we op YouTube gezet.

Michelle werd zelf ook nog toegesproken door een paar medewerkers en hield het daarbij niet droog. “Dát is waar we het allemaal voor doen”, sprak ze ontroerd. Mooi om te zien, dat het team van Eiggenwijzz zo hecht is. Als je wilt weten hoe dat allemaal zo is gegroeid kunnen we je het artikel van de Middelburgse & Veerse Bode aanbevelen, dat vorige week al werd gepubliceerd.

Eigenlijk was het een beetje dubbel feest. Waarom? Omdat Eiggenwijzz zich vandaag ook heeft aangesloten bij de VOM en dus ook bij Wij zijn De Stad – Middelburg. Daar zijn we erg blij mee!

We heten Michelle, Joop en al hun medewerkers van harte welkom en feliciteren de zaak uiteraard ook met het jubileum. Op de volgende vijf jaar!

 

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2016/03/18/eigenwijzz-opent-bakkerijzz-in-de-beddewijkstraat-op-1-april/

wijzijndestad.com/2014/09/05/de-kanjers-van-eiggenwijzz/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg