Geplaatst op 08 februari 2018

Brocanterie Le Rêve komt naar de Herenstraat in Middelburg

Een nieuwe bestemming voor Herenstraat 17! In mei of juni van dit jaar opent daar Brocanterie Le Rêve, van Bianca Mombarg, een oude bekende van ons. We zaten met haar op de lagere school, zagen haar vervolgens vele jaren niet maar kwamen haar in september 2016 weer tegen in de stad, toen haar schoonzus Annechien Rijken Skin Care Middelburg heropende aan de Korte Geere. Bianca verklapte toen al dat ze, na 28 jaar elders gewoond te hebben, weer zou terugkeren naar Middelburg.

Nu is het zover! Samen met haar man Marco heeft Bianca het winkelpand met woonhuis van Bram Geene gekocht, aan Herenstraat 15 en 17. Er moet in beide panden nog veel verbouwd worden, maar het stel begint met de winkel en met de keuken in het woonhuis. De naam van de zaak verraadt al wat voor soort winkel we kunnen verwachten. De Van Dale definieert brocante als ‘de (handel in) tweedehands goederen, curiosa’. Daar zal Le Rêve dus inderdaad om gaan draaien. Maar niet om brocante alleen! Tegen de tijd dat de winkel geopend wordt komen we daar nog op terug.

Voor nu heten we Bianca en Marco van harte welkom (terug) in Middelburg en wensen we hen veel succes met de verbouwing. à bientôt!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bijgalerie-anne-donkersloot/

wijzijndestad.com/verhalen/gg-een-nieuwe-winkel-aan-herenstraat-17/

wijzijndestad.com/verhalen/skin-care-middelburg-heropend-aan-de-korte-geere/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg