Geplaatst op 16 augustus 2018

Broeierig Middelburg op Instagram, juli-augustus 2018

Wat een maand mensen, wat een maand! De zomer zinderde zalig door. Er werd weer volop gezwommen in het kanaal en de stationsbrug moest regelmatig nat gehouden worden. Bij zulke temperaturen zou je verwachten dat het rustig is in de stad, maar de afgelopen weken was het gewoon bijna alle dagen druk. We hebben zelfs het gevoel dat het veel drukker was dan in dezelfde periode vorig jaar, maar dat kunnen we natuurlijk niet bewijzen.

Er waren ook veel mooie evenementen. Om er maar een paar te noemen: de Mosselfeesten Middelburg, Culikaravaan, Zomer Bierfestival Middelburg en De Middelburgse Kermis.

En ook voor de komende dagen staat er weer van alles op het programma. Vandaag bijvoorbeeld Ringrijden op het Molenwater, en de Koopjesdagen op de Nieuwe Burg. Vanavond muziek bij Cafe ut babbelaertje en op het terras van Cafe Tympaan en Grand Café Brooklyn. Café Restaurant “De Mug” viert dit weekend het 45-jarig bestaan. En er zijn weer allerlei tochten, wandelingen en rondleidingen. Veel plezier allemaal!

wijzijndestad.com/agenda/

De foto’s zijn gemaakt of gedeeld door de volgende accounts:

wilbertstroo, degoudenbock, drvkkerymiddelburg, ouwe_zooi_mooie_dingen, caferooieoortjes, smile.mdb, rkfotografie6010, zwinkerkatze, middelburg4655, janneke060173, mientjuh75, rudenriemensphotography, alpacaszeeland, karindenboer, bierfestivalmiddelburg, kowapowa, louise__mulder, ilsensomiddelburg, wiggersweb, hanssonke, pietie60, eetcafedegeere, marcoadriaanse, koendetheije, wdbphotography, giannitahitu, pmaaskant, culikaravaan, erwinvdwacht, ruth_poppe,


Delen op