Geplaatst op 07 november 2018

B’tje Anders weer compleet

Bescheidenheid siert de mens. Dat vinden wij ook. Maar soms zien we de arrogantie bij bepaalde media, of juist het gebral van marketingmensen, die voor veel geld niet bepaald veel succes verkopen.

Dat mag allemaal hoor. Zo draait de of die wereld nu eenmaal. Maar af en toe mogen wij dan ook best eens brallen, vinden we. We blijven nu eenmaal kleine jongetjes, die ook wel eens trots willen zijn. Deze kunnen we niet laten:

Twee weken geleden schreven we over Frietboetiek B’tje Anders. Die hadden door allerlei omstandigheden te maken met een ware leegloop van medewerkers. Na het stukje op Wij zijn De Stad – Middelburg kwam de belangstelling al snel op gang. Twee dagen later zat er al iemand op gesprek, appte Marian Smit.

Vanavond appte ze weer. Om te bedanken. De boel is rond. Ze heeft gewoon zes (!) nieuwe mensen gevonden (waaronder twee oud-medewerkers, dat dan weer wel).

Dat vinden we echt heel tof. Voor Marian en Rob, maar ook voor Wij zijn De Stad als platform. Laten we het daar maar bij laten. Met onze blije rotkoppen 🙂

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-frietboetiek-btje-anders/


Delen op