Geplaatst op 23 oktober 2018

Buddy’s Lekkernijen wordt Chocolate Lovers Exclusive Middelburg

Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en een nieuwe formule: Buddy’s Lekkernijen in de Langeviele is vanochtend heropend onder de naam Chocolate Lovers Exclusive Middelburg. We gingen zojuist op bezoek bij eigenaars Rob en Ingrid en namen een bloemetje mee, want de nieuwe winkel heeft zich ook meteen aangesloten bij de Vereniging Ondernemers Middelburg.

In het filmpje leggen Rob en Ingrid uit waarom de samenwerking met Stichting Chocolate lovers is uitgegroeid tot een vorm van franchise, Ze vertellen ook welke producten zijn gebleven, en welke er zijn bijgekomen.

Feit is dat er in het afgelopen weekend heel hard is gewerkt om de zaak te restylen. Qua indeling is de winkel nog in grote lijnen hetzelfde, maar het oogt en voelt toch heel anders allemaal. De kasten die tegenover de balie stonden staan er nu bijvoorbeeld achter, en het kamertje achter de winkel is ook in gebruik genomen. Door sfeervolle ruitjes kijk je nu zo die ruimte in, waar straks nog veel meer artikelen uitgestald zullen worden. Je hebt nu ook mooi zicht op de achtertuin, die hoort bij de bovenwoning van de verhuurster.

De samenwerking geeft Ingrid en Rob precies de mogelijkheden die ze nodig hadden om door te kunnen. Dat is mooi. Hond Buddy was het er ook mee eens. Die kwispelde in ieder geval enthousiast, toen we ernaar vroegen 🙂

Veel succes en plezier met de nieuwe winkel en formule, Rob en Ingrid!

www.chocolatelover.nl

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-in-middelburg-buddys-lekkernijen/

wijzijndestad.com/profielen/chocolate-lovers-exclusive-middelburg/