Geplaatst op 11 september 2020

Buitencolleges University College Roosevelt Middelburg zijn wereldnieuws

Dat Middelburg veel bezoekers had deze zomer, dat weten we allemaal. Dat begin je ook terug te zien in allerlei posts op reisblogs en websites. Vandaag zagen we weer twee positieve voorbij komen, onder meer over Hotel Bruno en De Gouden Bock.

Maar het kan ook nog wat groter. We zagen bij Marieke van de Laar van University College Roosevelt zojuist op LinkedIn het onderstaande bericht. Ze stelt terecht dat de opleiding het wereldnieuws haalt met de buitencolleges, maar in het kielzog daarvan dus ook Middelburg.

Hulde!

In het voorbeeld het filmpje bij Yahoo News. Voor de goede orde: die site is de dertiende nieuwssite van de wereld, qua bereik. In augustus telde die 266 miljoen bezoekers. Woooot!

“Outdoor teaching at University College Roosevelt is making global headlines! Being featured in de Volkskrant, Yahoo News, The New York Times, The Guardian, Deutsche Welle, ClarĂ­n, franceinfo and many other news outlets, we’re putting UCR on the map.

It’s amazing to see the UCR community coming up with different ways to ensure quality teaching during this global pandemic!
#ucr #highereducation #outdoorteaching #middelburg”

uk-news-yahoo-com.cdn.ampproject.org/c/s/uk.news.yahoo.com/amphtml/netherlands-university-offers-outdoor-classes-183834958.html


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg