Geplaatst op 24 mei 2018

Buitengewoon! De agenda voor Middelburg 24 t/m 27 mei 2018

Onze agenda voor de komende dagen (t/m zondag) is vast nog niet compleet maar bevat nu al 35 Middelburgse evenementen en feestjes. Die zijn uiteraard allemáál de moeite waard maar deze keer willen we nu eens niet de nadruk leggen op de muzikale optredens maar op de evenementen die ondernemers samen organiseren. Wij vinden samenwerking in de stad tenslotte mooi én belangrijk.

Allereerst is daar het feestje in de Geerestraatjes vanmiddag, Geere Buitengewoon. In en rond de passage kun je vanaf een uur of vijf genieten van proeverijen, muziek, demonstraties, een modeshow, gratis adviezen en mooie aanbiedingen. Gisteren maakten we kort na de opening van de winkels in de Geerepassage een foto van de ondernemers die er daar weer iets moois van hebben gemaakt. Duimen omhoog mensen!

Aanstaande zaterdag is het de beurt aan de Nieuwe Burg, waar de ondernemers gezamenlijk een dag vol modeshows organiseren. Daar doen maar liefst negen winkels aan mee, veel andere zaken in de straat sponsoren het evenement. Tof toch?

Maar zoals gezegd is er veel meer. Alle avonden muziek in verschillende cafés (en het afscheid van Babs in Café Bardot), rondleidingen en wandelingen, lezingen, een quiz, een boeken- en vinylbeurs, én de Zeeuwse kampioenschappen poolbiljarten.

Het overzicht: wijzijndestad.com/agenda/


Delen op