Geplaatst op 20 mei 2020

Burgemeester Bergmann heropent Azar Beauty in de Simpelhuisstraat in Middelburg

Een mooi moment in de Simpelhuisstraat vanmiddag: Daar opende burgemeester Bergmann de nieuwe salon van Azar Beauty.
 
Azar Omidvar had al eerder aangekondigd dat ze zou gaan verhuizen van Dam 34 naar Simpelhuisstraat 14, naar dat leuke pand genaamd ‘De Pronte Joffer’. Het grappige is dat we daar al eens eerder bij een opening door de burgemeester waren, toen Skin Care Middelburg daar van start ging.
 
Maar zes jaar later is het dus de thuisbasis van Azar Beauty. Geloof ons maar als we zeggen dat Azar er erg blij mee is. Ze straalt altijd, maar vanmiddag nog net een beetje meer dan anders. Ze was heel blij dat de burgemeester er was en benadrukte wel drie keer hoeveel ze houdt van Middelburg. Het liefst had ze ons ook nog een lijstje met namen van lokale ondernemers meegegeven (“echt, ik ben al die mensen zo dankbaar!”) maar dat laten we aan haar zelf. Ere wie ere toekomt, tenslotte 🙂
 
Het was uiteraard geen grote receptie, daar in dat kleine straatje, maar het was allemaal prima verzorgd. Met een glas lekkere champagne en mooie hapjes van Restaurant Scherp en fotografie van die andere Scherp, Scherp Fotografie. Dankzij de aanwezigheid van de (schoon-) familie van Azar was het uitbrengen van een gezellige toost geen enkel probleem, zelfs niet op afstand.
 
Proost! We wensen Azar veel succes op het nieuwe adres!
 
Gerelateerd:
 
 
 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg