array(1) {
  [0]=>
  int(12680)
}

Burgerplatform Middelburgers.nl gelanceerd

Sinds maandag is de nieuwe website Middelburgers.nl in de lucht, mét de bijbehorende Facebookpagina Middelburgers!

Dat is een website die ons doet juichen, omdat Middelburgers.nl zo’n platform is ‘voor en door de mensen’ en nog belangrijker: een platform voor alles wat met de wijken van de stad heeft te maken.

Waarom worden we daar vrolijk van? Nou, omdat we altijd een beetje worstelen met al dat moois dat in de wijken gebeurt. Wij zijn De Stad – Middelburg richt zich vooral op de binnenstad, maar wil de stad buiten de Vesten zeker niet negeren. Nu kunnen we in onze agenda gewoon verwijzen naar https://middelburgers.nl/activiteiten, voor de evenementen in Dauwendaele, Klarenbeek, de Griffioen enz.

We spraken in de afgelopen maanden regelmatig met de projectleider van Middelburgers.nl, Herco Beekman. We zouden er een paar citaten tegenaan kunnen gooien, maar we verwijzen liever naar https://middelburgers.nl/middelburgers/, voor een uitgebreidere toelichting.

Vanavond presenteert Herco de website aan de Raad van Gemeente Middelburg.

We spraken uiteraard ook regelmatig over het platform met Z2, de bouwers van de site. Dat zijn de mannen die ook Wij zijn De Stad bouwden en onderhouden. Dat maakt ons misschien niet tot de zuiverste critici maar we menen het echt: Middelburgers.nl ziet er gewoon goed uit! En zo’n rubriek ‘Middelburgertjes’ vinden we oprecht tof. We zagen gisteren dat daar ook een Facebookgroep voor is ingericht. Die is te vinden op:

Kortom: Middelburgers.nl is live. Middelburgers.nl is een aanwinst. Wij begroeten een nieuwe samenwerkingspartner en gillen maar weer: Middelburgers.nl is De Stad! De wijken zijn De Stad!

https://middelburgers.nl

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Uit de geschiedenis van Focus Optiek
Uit de geschiedenis van Focus Optiek

In juli 2017 mocht de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM) het 100e lid begroeten. Bijna 2 jaar later is het aantal leden bijna verdubbeld. De teller staat nu op 198 leden! […]

12 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De heropening van Actief Werkt Middelburg
De heropening van Actief Werkt Middelburg

Actief Werkt Middelburg is gisteren heropend aan Beenhouwerssingel 3! Het hoekpand aan de Lange Geere werd echt te klein, daar besloot het uitzendbureau zich een straat verderop te vestigen. Nog […]

13 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Record Store Day, Modeshows en de heropening van Decorette Woonatelier De Lange Jan
Record Store Day, Modeshows en de heropening van Decorette Woonatelier De Lange Jan

Deze dag! We liepen om 9 uur al door de stad te banjeren en zoals altijd als we iets vroeger zijn verbazen we ons dan over alle bedrijvigheid. Er waren […]

13 apr 2019