Geplaatst op 11 april 2019

Burgerplatform Middelburgers.nl gelanceerd

Sinds maandag is de nieuwe website Middelburgers.nl in de lucht, mét de bijbehorende Facebookpagina Middelburgers!

Dat is een website die ons doet juichen, omdat Middelburgers.nl zo’n platform is ‘voor en door de mensen’ en nog belangrijker: een platform voor alles wat met de wijken van de stad heeft te maken.

Waarom worden we daar vrolijk van? Nou, omdat we altijd een beetje worstelen met al dat moois dat in de wijken gebeurt. Wij zijn De Stad – Middelburg richt zich vooral op de binnenstad, maar wil de stad buiten de Vesten zeker niet negeren. Nu kunnen we in onze agenda gewoon verwijzen naar middelburgers.nl/activiteiten, voor de evenementen in Dauwendaele, Klarenbeek, de Griffioen enz.

We spraken in de afgelopen maanden regelmatig met de projectleider van Middelburgers.nl, Herco Beekman. We zouden er een paar citaten tegenaan kunnen gooien, maar we verwijzen liever naar middelburgers.nl/middelburgers/, voor een uitgebreidere toelichting.

Vanavond presenteert Herco de website aan de Raad van Gemeente Middelburg.

We spraken uiteraard ook regelmatig over het platform met Z2, de bouwers van de site. Dat zijn de mannen die ook Wij zijn De Stad bouwden en onderhouden. Dat maakt ons misschien niet tot de zuiverste critici maar we menen het echt: Middelburgers.nl ziet er gewoon goed uit! En zo’n rubriek ‘Middelburgertjes’ vinden we oprecht tof. We zagen gisteren dat daar ook een Facebookgroep voor is ingericht. Die is te vinden op:

Kortom: Middelburgers.nl is live. Middelburgers.nl is een aanwinst. Wij begroeten een nieuwe samenwerkingspartner en gillen maar weer: Middelburgers.nl is De Stad! De wijken zijn De Stad!

middelburgers.nl


Delen op