array(1) {
  [0]=>
  int(11904)
}

Buurman & Buurman exposeren in Pakhuis 22

Over Middelburg VOLkoren en de rest van de agenda hebben we het eerder deze week al gehad, maar over deze editie van de Kunst en Cultuurroute Middelburg nog niet. Een van de exposities dit weekend is te zien in Pakhuis 22 aan het Oostkerkplein, getiteld ‘Buurman en Buurman’. Dat is een eenmalige tentoonstelling van intuïtief schilderwerk van Rene le Clercq en houten en stenen beelden van Onno Jongewaard. De expositie is zo genoemd omdat beide heren ook daadwerkelijk overburen van elkaar zijn, in de Verwerijstraat.

We maakten vanmiddag kennis met de twee kunstenaars, de galerie en met het atelier van Onno, in de kelder onder het eeuwenoude pand op het Oostkerkplein. Vanuit de fraaie stadstuin van het pakhuis nam Rene ons ook nog even mee naar de zijne. Hij wist al dat we daar dol op zijn namelijk.

Het filmpje is hier en daar net iets te beweeglijk, maar dat mag de pret niet drukken. Bedenk dan maar gewoon dat je zaterdag en zondag (en daarna dus niet meer) zelf ook een kijkje kunt gaan nemen. Veel plezier!

Meer info:

https://kunstroutemiddelburg.nl/nieuws/69-pakhuis-22

http://www.onnojongewaard.nl/

https://wijzijndestad.com/agenda/

Volgende verhalen

Afbeelding #018 voor het verhaal Impressie: het interieur van Boutique Hotel Sir Franklin in Middelburg
Brasserie & Cocktailbar Franklin vanaf vandaag geopend in Middelburg

Het is zover! Vandaag, om 16 uur, gaat Brasserie Franklin in Middelburg voor de eerste keer open voor het publiek. Afgelopen donderdag was er een besloten proefdiner voor omwonenden, waar […]

1 jun 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Een zinderend Middelburg VOLkoren 2019
Een zinderend Middelburg VOLkoren 2019

Niks geen strandweer! Een afgeladen en gezellige stad voor Middelburg VOLkoren!

1 jun 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Kampioenen! Op bezoek bij Korfbalvereniging Swift in Middelburg
Kampioenen! Op bezoek bij Korfbalvereniging Swift in Middelburg

Ha! Gáán we dan eindelijks eens kijken bij een wedstrijd van Korfbalvereniging Swift (M), horen we van veel mensen dat zaalkorfbal eigenlijk veel spectaculairder is. Dat zal dan ook wel […]

2 jun 2019