array(1) {
  [0]=>
  int(12838)
}

Buuten Lope: een nieuw sportevenement in Middelburg

Hee! Middelburg is een nieuw sportevenement rijker: vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor de eerste editie van de Buuten Lope, die op 28 juni van start zal gaan bij Kaasboerderij Pitteperk. Dat kan via https://sportwalcheren.nl.

Uit de aankondiging:

Buuten Lope is Walchers voor buiten lopen en wat wij beogen is om jou, al wandelend, hardlopend of een combinatie van beiden, van de gebaande paden af te krijgen. In ieder geval een ruime 9 kilometer.

Wij zouden het ook een natuurloop, trailrun of een off-the-road loop kunnen noemen, maar wij zijn gehecht aan onze mooie omgeving en laten het liever klinken als een stuk Walchers erfgoed. Zoals we er ook aan hechten jou een goed programma te bieden.

Wat krijg je van ons?
Walcheren op haar mooist: Prachtig, uitgestrekt, uitdagend, kleurrijk en gevarieerd. Een relaxte sfeer. Ontspannen, laagdrempelig, genieten, glimlach, goede verzorging en een drankje na afloop. En dat voor slechts € 9,00 inschrijfgeld. Je bent geen #, ruimte om je heen.

Wat verwachten wij van jou?
Een hoge dosis zelfredzaamheid. Wij zorgen ervoor dat je niet verdwaalt. De route staat goed aan gegeven. Maar je moet ook zelf opletten of je af moet slaan of over moet steken. Volg de verkeersregels die gelden. Je gaat respectvol met de natuur om, laat dus geen afval achter! Honden zijn niet welkom.

Wat moet je verder weten?
Het parkoers is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel. Kom zoveel mogelijk op de fiets of rij samen.

En tot slot
Geef een glimlach voor degene die je wil passeren en voor degene die jou passeert.

Je kunt het maar alvast weten, nietwaar?

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De lezer in de Kuiperspoort
De lezer in de Kuiperspoort

Wat een mooie foto zeg, van Gert Eggebeen! #Middelburg #Kuiperspoort

20 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburgse ondernemers door de lens van Scalda-studenten
Middelburgse ondernemers door de lens van Scalda-studenten

In januari schreven we over de samenwerking tussen de VOM en Scalda. In dat bericht riepen we Middelburgse ondernemers ook op om zich aan te melden voor video’s die studenten […]

20 apr 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Zonnige Middelburgse terrassen, 20 april 2019
Zonnige Middelburgse terrassen, 20 april 2019

Ober! We weten niet waarom, maar vanochtend dachten we: “kom, we doen een rondje langs de Middelburgse terrassen.” We passeerden ze niet allemaal uiteraard, maar één ding weten we nu […]

21 apr 2019