Geplaatst op 12 februari 2019

C&A verbouwt: heropening op 14 maart

Mensen die ons al langer volgen weten het: we besteden hier relatief weinig aandacht aan de grotere winkels of winkelketens in Middelburg. We vinden het toch wel belangrijk om nu eens te melden dat dat niets te maken heeft met onwil. De grotere winkels hebben vaak te maken met hoofdkantoren die strenge regels hebben m.b.t. media. Dat geldt ook, of misschien wel juist, voor kleinere en lokale platformen zoals Wij zijn De Stad. Het is niet anders.

Een van de leukste bezoekjes van vorig jaar was aan C&A. Dat filmpje trok veel bekijks én talloze positieve reacties. Maar achteraf was er best wat gedoe over. Zulke filmpjes zijn eigenlijk niet de bedoeling. Maar na wat overleg met het hoofdkantoor mocht het gelukkig toch online blijven. Daar waren we blij mee, want zo’n winkel is een instituut van jewelste, waar talloze Middelburgers werken of hebben gewerkt. Zo’n winkel ís gewoon de stad.

Nu durven we er zelf niet meer te fotograferen natuurlijk, maar we zagen die container voor de deur staan hoor. En we kregen vervolgens deze foto’s van Samantha Wijkhuijs. Daar doe je niks aan he?

C&A is dus aan het verbouwen, beetje bij beetje, afdeling voor afdeling. De winkel hoeft zo niet te sluiten. Het schijnt dat de heropening op 14 maart is.

We zijn benieuwd naar het resultaat!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/zij-is-de-stad-lia-bliek-40-jaar-in-dienst-bij-ca-middelburg/


Delen op