array(1) {
  [0]=>
  int(38401)
}

Café Hard & Ziel geopend aan de Turfkaai in Middelburg

Jazeker, met Wij zijn De Stad – Middelburg proberen we ons enthousiasme over alles waar Middelburg trots op kan zijn vaak een soort van neutraal te houden maar dat lukt natuurlijk niet altijd. In dit geval is de disclaimer dat Bo Wesdorp een maatje is. En dat maatje heeft, na vele maanden keihard werken aan de renovatie van een prachtig pand aan de Turfkaai, vanmiddag zijn nieuwe zaak Hard & Ziel geopend.

We hebben uiteraard een biertje meegedronken maar waren ook best al snel weer weg, omdat het wel erg druk werd. Bo kent namelijk nogal veel mensen, uit alle rangen en standen. Dat komt omdat Bo de stad is. En dan niet zomaar een beetje: hij kent directeuren en tuig van de richel. Hij kent schone waardinnen en oud-boksers. Bo was overal. Als kind al en nu nog steeds. En die naam van de zaak? Dat is dus Bo. Of Bolkie, want zo kennen veel mensen hem ook nog altijd.

Ooit startte hij de Rockdesert op het Damplein, later bouwde hij met Hayo aan de basis van Kaffee ’t Hof, en nu is hij weer terug met Hard & Ziel. En we overdrijven niet mensen, als we zeggen dat hij er een prachtige tent heeft neergezet. En we overdrijven ook niet als we zeggen dat dit nog maar het begin is. Deze gozer heeft nog veel meer plannen, het is dan alleen nog maar de vraag welke daarvan hij wel of niet gaat uitvoeren. Dat is juist zo mooi. Geen mens dat ’t weet, misschien weet hij het zelf ook niet altijd. Alles maakt deel uit van een plan, maar voorspelbaar moet het niet worden eej?

Maar hoe je het ook wendt of keert: wij houden van deze man.

Veel succes met je nieuwe zaak, ouwe. Jij bent De Stad!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Mevrouw Meulmeester: al 75 jaar trouw aan ’t Zand
Mevrouw Meulmeester: al 75 jaar trouw aan ’t Zand

Mevrouw Meulmeester is 100 jaar oud. Ze is in 1916 geboren in Vlissingen maar ze woont al 75 jaar in ’t Zand in Middelburg. Ze nodigt iedere Middelburger uit om […]

11 jun 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Mevrouw Meulmeester: al 75 jaar trouw aan ’t Zand 0
Mevrouw Meulmeester: al 75 jaar trouw aan ’t Zand 0

’t Zand, Meulmeester, Middelburg 800, Middelburgers

11 jun 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Video: een impressie van Pokoe Festival, 10 juni 2017
Video: een impressie van Pokoe Festival, 10 juni 2017

We zouden maar even gaan buurten bij Pokoe Festival, gistermiddag, maar we bleven uiteindelijk een uurtje of zes hangen. De sfeer was super, alles en iedereen was relaxed, en het […]

11 jun 2017