Geplaatst op 09 november 2016

Café het Hart van Middelburg wordt een Italiaans restaurant

Vorige maand schreven we over de beweging in de Zusterstraat. Niet lang daarna bevestigde Dimitri Edgar Metz dat hij het pand samen met zijn vrouw had gekocht, om er een Italiaans restaurant te beginnen.

Ondertussen speelde er bij het naburige Hart Van Middelburg ook van alles. Eigenaar Jim Saija had ons verteld dat hij de zaak ging verkopen of verhuren, omdat hij rustiger aan moet gaan doen. Er zongen allerlei namen rond, maar vandaag is de verkoop mondeling beklonken. Dimitri schreef, en Jim bevestigde zojuist aan de bar:

“Vandaag hebben we een mondeling akkoord gesloten om ook naastgelegen café “Het Hart van Middelburg” over te nemen in de 2e helft van januari 2017. We gaan dan beide ruimten aan elkaar koppelen, om er één groot restaurant van te maken.”

We vinden het een bijzonder moment. Op Middelburg Dronk zullen we nog uitgebreid terugkomen op bijna 20 jaar Jim als kroegeigenaar. Er verdwijnt een bijzonder café, waar ook veel clubs (zang, darts, biljart, kaarten) onderdak vonden. Maar er komt wel horeca voor terug, en waarschijnlijk een flinke zaak ook. We zijn heel benieuwd!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg