array(1) {
  [0]=>
  int(14578)
}

Café-Restaurant De Mug nog gesloten tot juni 2019

Hoe is het eigenlijk bij Café Restaurant “De Mug”? Dat is best een complex verhaal, kunnen we melden. Het begon als een traject om de bovenverdiepingen te verbouwen tot meer en modernere slaapgelegenheden, maar onderweg werd al snel duidelijk dat de aanwezigheid van asbest in het pand tot allerlei andere ontwikkelingen zou gaan leiden.

En vergis je niet: het café-restaurant was weken gesloten om gesaneerd te kunnen worden, juist in de topmaanden november en december. Tel daar de kosten van de asbestverwijdering bij op en je weet: dit gaat in de papieren lopen.

De status nu? Vorige week donderdag is de zaak weer vrijgegeven als het gaat om asbest. De zaak is in de tussentijd zo goed als helemaal gestript. Het heeft zich zo ontwikkeld dat álles nu wordt verbouwd en heringericht. Het streven is om in juni van dit jaar weer te heropenen.

Wij hebben héél veel vragen gekregen over De Mug, de afgelopen maanden. De meeste mensen vragen zich af of alles wel bij het oude zal blijven. We denken eerlijk gezegd van niet. Het pand is het pand, maar feitelijk wordt er gewoon een nieuwe start gemaakt. Wij zijn heel benieuwd naar dat wat komen gaat, in ieder geval!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De opening van Koole Sport Lab in Middelburg
De opening van Koole Sport Lab in Middelburg

Weekend! Deze week extra aandacht voor de Opening van Koole Sport Lab, die voor vanavond 19.00 uur op de agenda staat. Wij wipten begin van de middag even aan en […]

1 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De vernieuwde A Domani XL van Nanette is geopend!
De vernieuwde A Domani XL van Nanette is geopend!

Drie uur geleden heeft de nieuwe eigenaresse, Nanette de Pagter, A Domani XL heropend aan de Markt. Met een opgefrist interieur, nieuwe gezichten en ook nieuwe producten. De broodjes zijn […]

1 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Panorama Middelburg, januari 2019
Panorama Middelburg, januari 2019

Top, deze dronefoto van Middelburg, gemaakt door Percy’s. Het is weer eens een andere hoek!

1 feb 2019