array(5) {
  [0]=>
  int(6779)
  [1]=>
  int(6780)
  [2]=>
  int(6781)
  [3]=>
  int(6782)
  [4]=>
  int(6783)
}

Chantal & Linda over de heropening van Salon 0118 en mooie ondernemersportretten

De crisis raakt álle ondernemers, daar kunnen we kort over zijn, ook Chantal Kerkhove en Linda Hemmes. Chantal heeft onlangs Salon 0118 overgenomen van Mellanie Van de Gruiter. Hoewel ze nu alle tijd heeft om de salon naar haar eigen smaak in te richten is het wel rottig, om zo te moeten beginnen met je eerste eigen zaak.

Linda is al langer bezig, maar ook zij merkt goed hoe snel de economie is veranderd. Voor ondernemers en bedrijven is het verleidelijk om als eerste te bezuinigen op dingen die niet noodzakelijk lijken te zijn, zoals sociale media, maar de vraag is nog maar of dat wel zo verstandig is. Wij verdienen er zelf ons geld mee, dus onze mening is sterk gekleurd, maar we liegen niet als we zeggen dat we geloven in verhalen en mooie beelden, juist nu.

Er zijn meer mensen online dan ooit tevoren, die vaak graag een beetje op de hoogte blijven van het reilen en zeilen bij hun favoriete ondernemers, of die online op zoek gaan naar bepaalde diensten of producten. Als je als ondernemer dan niet goed zichtbaar en vindbaar bent, dan loop je al meteen een paar stappen achter op collega’s of concurrenten die dat wel zijn.

En dat is precies waar Linda zich nu op richt: mooie portretten van ondernemers die het belang van een goede ‘online presence’ inzien. Daarom was ze vrijdagmiddag ook in de salon van Chantal. De shoot was er eentje zonder de ondersteuning van een visagiste, maar op de pagina van Linda zien we nu dat het resultaat desondanks prachtig is. Dat portret heeft Chantal alvast in de pocket.

En het mooie is: van de investering gaat ook nog eens deel naar Voedselbank Walcheren, want Linda maakt haar ondernemersportretten in samenwerking met een collectief van fotografen door heel Nederland, die allemaal hun eigen voedselbank hebben gekozen. Op haar website kun je er meer over lezen.

Wij zeggen alleen maar: goed bezig dames! Op naar dat licht aan het eind van die coronatunnel!

Filmpje:
https://youtu.be/84_8IS9v-ik

Meer lezen:
https://www.salon0118.com/

https://lindahemmesfotografie.nl/voedselbank/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Door de jaren heen: Koningsdag en andere Oranjefeesten in Middelburg
Door de jaren heen: Koningsdag en andere Oranjefeesten in Middelburg

Omdat het maar schraal is, zonder muziek en al dat koek- en bierhappen:   Een terugblik in 21 kiekjes, op de Middelburgse Konings-, Koninginne- en prinsjesdagen door de jaren heen. […]

27 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Koningsdag 2020, Middelburg Centrum
Koningsdag 2020, Middelburg Centrum

Middelburg centrum, Koningsdag 2020. Kalm als een zondag, warm als een zomerdag. #wijzijndepicknickers

27 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal De Middelburgse Horeca en de coronacrisis: Café Bommel
De Middelburgse Horeca en de coronacrisis: Café Bommel

Hoe ervaart de Middelburgse horeca de coronacrisis? We gaan het in de komende weken vragen bij verschillende ondernemers. Heb jij ook een verhaal als café- of restauranthouder? Laat het ons […]

28 apr 2020