array(8) {
 [0]=>
 int(5432)
 [1]=>
 int(5433)
 [2]=>
 int(5434)
 [3]=>
 int(5435)
 [4]=>
 int(5436)
 [5]=>
 int(5437)
 [6]=>
 int(5438)
 [7]=>
 int(5439)
}

Chi Nagelstudio geopend in de Sint Janstraat in Middelburg

Ontwapenend. Vrolijk. Vakkundig. Het zijn zomaar drie steekworden die bij ons opkomen na de kennismaking met Phuong Nguyen, die onlangs Chi-nagelstudio opende aan Sint Janstraat, in het pandje tussen De Bloemenman van de stad en – .

Rond het middaguur stond Phuong net op het punt te beginnen met een manicurebehandeling van Isabelle van der Paal, die het niet erg vond dat we een paar minuutjes zouden filmen. Isabelle was er ook voor het eerst, om zowel de mani- als pedicure van Phuong uit te proberen. Dat zijn maar twee van de dingen waarvoor je bij Chi terechtkunt. Phuong is ook gespecialiseerd in gelnagels, acrylnagels, french-tip, solar, gellak, spa-pedicure. Vraag ons niet wat het allemaal is: maar je handen en voeten worden er mooier van, dat is het uitgangspunt.

We kregen zelf ook een soort van behandeling, die ervoor zorgde dat we tijdens het stellen van vragen af en toe vreemde geluiden maakten. We filmden aanvankelijk namelijk vanuit de grote stoel in de hoek, die een massagestoel bleek te zijn. Werd die rug toch even lekker te grazen genomen! Die service staat niet op de website van Chi, maar behoort wel tot de mogelijkheden, begrepen we.

Phuong is erg blij met haar nieuwe plekje. Dankzij mond-tot-mondreclame had ze al meteen redelijk veel klanten. De stad vindt ze prachtig en over alle buurtjes in de straat is ze ook enthousiast. “Lieve mensen!” Daar past ze prima tussen, denken we.

Welkom in Middelburg Phuong! Veel succes met je studio!

Filmpje: op YouTube.

Nieuwe nagelstudio in Middelburg

Zie ook:

Chi Nagelstudio opent op 1 juni 2020 in de Sint Janstraat

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Zomergevoel
Zomergevoel

Daar is het grote zomergevoel! Bij Cafe Tympaan en buurtjes, zaterdagavond 13 juni 2020. Foto’s: Thomas Van Raay

14 jun 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Kennismaken met Reynaert & Co in de Langeviele
Kennismaken met Reynaert & Co in de Langeviele

Reynaert & Co. is geopend! De nieuwe zaak van Tijs de Vos en Susanne Coppoolse draait ondertussen al bijna twee weken. De hoogste tijd dus voor een vervolgbezoek aan Langeviele […]

14 jun 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Zij zijn De Stad: Bram Francke
Zij zijn De Stad: Bram Francke

In de serie Zij zijn De Stad deze week Bram Francke. Een echte Middelburger, die eind vorig jaar, samen met zijn vrouw Christine, eigenaar werd van B&B De Kaepstander onder […]

15 jun 2020