array(1) {
  [0]=>
  int(25970)
}

Chocolate Lovers Exclusive in de Langeviele sluit de deuren

De vaste klanten hadden het misschien al gelezen op de pagina van Chocolate Lovers Exclusive Middelburg: aanstaande zaterdag, op 7 november, is de winkel aan Langeviele 79 voor de allerlaatste keer geopend. Rob en Ingrid Hoogelander stoppen ermee.

Het stel legde vanochtend uit dat het gewoon mooi is geweest. Er is veel gebeurd in de laatste twee jaar. Zo werd Rob ernstig ziek en kreeg hij te maken met een medische ingreep en een hersteltraject dat nog steeds loopt. De winkel liep ondertussen gewoon door, maar ook niet altijd op de manier zoals Rob en Ingrid gehoopt hadden.

Ook voor Chocolate Lovers Exclusive was 2020 een taai jaar, ondanks het feit dat het in de zomermaanden lekker druk was. Financieel gezien zouden de twee nog zeker door kunnen, maar nu de verlenging van het huurcontract in het vizier kwam leek het hun gewoon verstandiger om de koers te verleggen.

Rob en Ingrid, die afkomstig zijn uit Spijkenisse begonnen de zaak in november 2014, onder de naam Buddy’s Lekkernijen. De naamsverandering kwam in september 2018, toen de samenwerking met met Chocolate Lovers in de Vlasmarkt van start ging. Dié winkel gaat gewoon door, dat is wel belangrijk om te weten.

De Hoogelanders sluiten hiermee een bijzonder hoofdstuk van hun leven af. “We hebben er nooit spijt van gehad, maar we gaan er ook niet sentimenteel over doen. Straks hebben we eindelijk weer eens tijd om samen te zijn. Dat was met de winkel vaak gewoon geen optie.”

Ingrid heeft inmiddels al nieuw werk gevonden, in de toeristische sector, Rob hoopt weer aan de slag te kunnen als hij volledig hersteld is. Een ding is zeker: de twee blijven gewoon in Zeeland wonen. Ze hebben het hier ontzettend naar hun zin.

Chocoladeliefhebbers kunnen dus nog vier dagen terecht in de winkel. Er zijn diverse aanbiedingen. Ook positief om te vermelden is dat het pand meteen al verhuurd is. De nieuwe huurder neemt een groot deel van de inventaris over. Hij krijgt de sleutel op 15 november.

Wij bedanken Rob en Ingrid voor de zes jaar ondernemen in Middelburg. Succes met alle dingen die komen gaan!

Gerelateerd:

Welkom in Middelburg, Buddy’s Lekkernijen!

https://wijzijndestad.com/verhalen/buddys-lekkernijen-wordt-chocolate-lovers-exclusive-middelburg/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Rust in vrede Piet
Rust in vrede Piet

Ach, Piet! Maandag kregen we het verdrietige bericht dat Piet van der Burgh vorige week op 65-jarige leeftijd is overleden, na een half jaar van strijd tegen een slopende ziekte. […]

4 nov 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Weststrate overhandigt eerste Middelburgs Beursje
Weststrate overhandigt eerste Middelburgs Beursje

Zo’n Middelburgs Beursje willen we allemaal! Zojuist heeft Rob Jeras van Weststrate het eerste Middelburgs Beursje overhandigd aan Bert Gunter, de penningmeester van de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM). Weststrate heeft […]

4 nov 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Nieuwe uitgave ZB: Seneca die was trouwhertige
Nieuwe uitgave ZB: Seneca die was trouwhertige

Morgen, op 5 november, verschijnt een nieuw deel in de PPF-reeks van ZB. Het deeltje heeft als titel ‘Seneca die was trouwhertige.’ Het is inmiddels het achtste deel in de […]

4 nov 2020