array(4) {
  [0]=>
  int(26926)
  [1]=>
  int(26927)
  [2]=>
  int(26928)
  [3]=>
  int(26929)
}

Christie – N verhuist van de Sint Janstraat naar de Kromme Weele

Christie – N gaat verhuizen! Eigenaar Jan van Dam Fransoutbiet liet ons vandaag weten dat zijn winkel aan de Sint Janstraat 27 (het pand van Lou Geerse) zal verhuizen naar Kromme Weele 27, het pand waar tot voor kort boekhandel De Fakkel was gevestigd. De nieuwe zaak zal worden geopend op zondagmiddag 4 oktober.

In de winkel van Jan kun je terecht voor tweedehands platen, singles en muziekinstrumenten én voor curiosa. Jan gaf aan dat de locatie aan de Sint Janstraat weliswaar was gunstiger is qua aanloop, maar de zaak aan de Kromme Weele bevindt zich onder zijn huis; dat was een buitenkans die hij niet wilde laten schieten.

Succes met de verhuizing Jan!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Op bezoek bij…Jos Boone Watersport
Op bezoek bij…Jos Boone Watersport

Het is best gek, maar als wij de naam Jos Boone Watersport horen moeten we altijd even denken aan die periode begin jaren 90, toen we voor verhuisbedrijf Vogel werkten. […]

30 jul 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal De paardentram van Schroevers stopt ermee
De paardentram van Schroevers stopt ermee

Haha, altijd net op het moment dat je denkt dat je de eigen stad behoorlijk goed kent komen er weer van die dingen op tafel die je met beide benen […]

30 jul 2015
Afbeelding #000 voor het verhaal Timeline Photos
Timeline Photos

In de serie ‘De achterkant van de Stad’: wie ziet waar deze foto eerder deze week werd genomen, in Middelburg Centrum? Met dank aan Marco Adriaanse voor de inzending!

30 jul 2015