Geplaatst op 15 juli 2016

City of Dance 2016 is er klaar voor!

Het is zover! Vanavond gaat City of Dance festival van start, met een pre-party op de nieuwe locatie aan de Oude Veerseweg. Wij mochten gisterochtend alvast een kijkje nemen op het terrein, als we maar beloofden dat we de afzonderlijke stages nog niet zouden fotograferen. Het verrassingselement wil tenslotte ook wat.

Dat wat we gisteren al konden zien oogde veelbelovend. Het is mooi om te zien hoe zo’n festivaldorp uit de grond wordt gestampt met trucks, heftrucks en busjes die af en aan rijden, om rekwisieten, voorraden en technisch materieel af te leveren en op hun plek te zetten. We bleven niet al te lang want Martin en Elina waren erg druk. Terwijl we werden rondgeleid rinkelde de telefoon van Martin doorlopend en kwamen werklui steeds dingen vragen. Dat hoort er allemaal bij. Toen wij er waren kreeg Elina juist te horen dat de vergunning voor de vuurwerkshow van zaterdagnacht rond was. Dat kan het publiek dus ook nog verwachten, als een soort van klap op de vuurpijl.

We gaan dit weekend natuurlijk ook kijken. YoshivdA Fotografie zal foto’s voor ons nemen, daar zijn we nu al blij mee. En goed om te weten: er zijn nog steeds kaarten, maar lang niet meer in alle varianten. Daar kun je meer over lezen op www.cityofdancefestival.nl/tickets.

Is er nog meer te melden? Jazeker. Het is bijvoorbeeld wel goed om te kijken hoe je bij het festivalterrein komt. Dat is even wennen. Op YouTube een video die het allemaal uitlegt. Ook goed om te weten is dat er morgenmiddag in het centrum van de stad ook van alles te doen is. Daarover lees je meer www.cityofdancefestival.nl/middagprogramma-city-center.

Het weer zit mee en vanaf vanavond staat alles klaar. Dat kan alleen maar een mooi weekend worden! Rave on! #WijzijnDeStad


Delen op