Geplaatst op 17 juli 2020

Cityhotel Wood in Middelburg geopend voor de eerste gasten!

Een preview van een hotel dat al is geopend? Wij kunnen dat!

Zonder gekkigheid: vanmiddag om 15.00 gaat Cityhotel Wood open voor de eerste gasten. Een paar weken geleden waren we al uitgenodigd door Bennie en Eva Van de Parel, om ook een kijkje te komen nemen, maar vanochtend bleek dat het hotel nu al meteen is volgeboekt, en dat terwijl er vanochtend nog door het hele gebouw mensen druk bezig waren met de finishing touch. Van de afwerking van een trap tot het instellen van het alarm en de verlichting, we noemen maar een paar dingen.

Niet wat je noemt een ideaal moment voor een uitgebreide rondleiding. Maar we waren natuurlijk heel nieuwsgierig. Eva vond het gelukkig prima dat we alvast een paar foto’s zouden nemen, zonder verdere begeleiding of toelichting. Vandaar: een preview. Denk die puntjes op de i er maar even zelf bij, van aankleding tot afwerking.

Maar veel elementen zijn natuurlijk wel al afgewerkt. Die zien er werkelijk prachtig uit. Een mooi gedicht van Anna de Bruyckere, op die fraaie wand bij de entree. Een toffe, open keuken in het restaurant, een strakke bar en verder een warme receptie, met een met gras bedekte zijwand. Super toch?

Alle slaapkamers zijn anders. We bekeken er maar een paar, in hoog tempo, maar zagen al een paar hele mooie. En overal zo’n geinig platenspelertje in de vensterbank met onder meer een single van Danny Vera.

We komen er later graag op terug maar voor nu feliciteren we Peter, Bennie en Eva hartelijk met dit hotel. Met recht een aanwinst voor de stad!

www.cityhotelwood.nl/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/cityhotel-wood-in-middelburg-opent-eind-april-krijgt-dependance-in-de-stationsstraat/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg