Geplaatst op 31 augustus 2018

Coaching op de Kinderdijk: op bezoek bij Anne Fermont

Met Anne Fermont van Praktijk PINK zouden we twee jaar geleden al eens afspreken, maar om een of andere reden kwam dat er niet meer van. Maar hadden we toen wél over haar geschreven, dan zou dat verhaal inmiddels behoorlijk achterhaald zijn geweest. Waarom? Omdat Anne zich nogal ontwikkelt, daarom. Toen was ze nog vooral bezig met kinder- en gezinscoaching, tegenwoordig concentreert ze zich meer op het coachen van professionals, waaronder andere coaches.

Hoe dat nu precies allemaal werkt kun je nalezen op de website van Pink (www.praktijkpink.nl), maar in dit filmpje vertelt Anne er ook over. We maakten het filmpje vanochtend, in een fraai pand aan de de Kinderdijk, dat sinds kort wordt verhuurd als de evenementenlocatie Inside Middelburg. Willemijn Lijnse is er de eigenaresse van (maar was vandaag niet aanwezig).

Anne is vandaag in Inside met zeven dames, die deelnemen aan de pilot van Anne’s Pink Power-programma. Vandaag ging het vooral over (online) zichtbaarheid en wordt er bijvoorbeeld ook een masterclass Instagram gegeven door Rachelle Verhage. Fotograaf Johan Katerberg was ook nog eens aanwezig voor een reportage. Wij maakten het filmpje tijdens een pauze.

Nu moeten we wel eerlijk zijn en melden dat we zelf soms wat sceptisch zijn over coaching. Dat we juist vandaag op bezoek gingen heeft daar mee te maken. We wisten dat Eline Dominicus, die we vorig jaar bezochten in haar praktijk van Feeling-Fine Massagetherapie aan de Blauwedijk, recent ook een traject volgde bij Anne. We wilden van haar graag horen of dat traject vruchten had afgeworpen. Nou, reken maar!

Toen we ná het filmpje vernamen dat een van de deelnemers helemaal uit Hensbroek in Noord-Holland naar Middelburg was gekomen, voor de Pink Power van Anne, begrepen we: deze klanten zijn ieder geval dik tevreden over de waarde die Anne levert.

Wij, op ons beurt, nemen ons denkbeeldige petje af voor de manier waarop Anne haar onderneming heeft doorontwikkeld in een paar jaar. Chapeau!

En vraag ons niet waarom, maar opeen hebben we zin in dat hele lange nummer van tante Nina 🙂

youtu.be/1vDZsABHUbQ

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/welkom-bij-de-vom-feeling-fine-massagetherapie/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg