Geplaatst op 18 januari 2017

Coffeeshop Sint John breidt uit met een B&B

Vorige week hoorden we waaien (de straat weet veel) dat coffeeshop Sint John in de Sint Janstraat binnenkort wordt uitgebreid met een Bed & Breakfast. Toen we vanochtend Gerard Bouwense bezig zagen boven de zaak vonden we het wel een mooi moment om even te informeren bij de eigenaars. We troffen het, want Sanne Mooij kwam ook net binnen.

Sanne vertelt dat het verhaal klopt. Tot vandaag woonde zij en Geoffrey Henderikse zelf nog boven de zaak, maar daar komt dus verandering in. In maart gaan ze de bovenverdieping verbouwing, om daar een B&B met 4 kamers te realiseren. De tweede deur van de zaak en de trap achter de bar worden dan weer in gebruik genomen. In de zaak komt een afscheiding. Gasten van de B&B gaan in de toekomst uiteraard ontbijten in Sint John zelf. Hoe de B&B gaat heten horen we later nog.

Maar dat is niet alles: op 30 januari sluit de zaak t/m 12 februari, voor een andere verbouwing, namelijk in het koffiehuis zelf. De balken die de vloer dragen zijn vervanging toe. Dat gaan ze eerst aanpakken. Het is maar dat je het weet!

www.sintjohn.nl


Delen op